Dansk HøreCenter

Odense

OBS: Afdelingen holder begrænset åbent pga. Corona-epidemien.

Der er åbent for specifikke aftaler, hvis du har et kritisk og presserende behov hver tirsdag og torsdag kl. 9.00-15.00 fra d. 27. april. Der er kun adgang i hørecentret efter telefonisk aftale. Ring på 70 230 560 mellem kl. 10-14 på hverdage for en aftale.

Brug for service andre dage? Ring på telefon 70 230 560 mellem kl. 10-14 på hverdage.

Åbningstider
  • Mandag: 8.30-16.00
  • Tirsdag: 8.30-16.00
  • Onsdag: 8.30-16.00
  • Torsdag: 8.30-16.00
  • Fredag: 8.30-16.00
Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og senest inden for 3 hverdage.

Adresse

Nørregade 71

5000 Odense C

Handicapvenlig indgang

Få en gratis høretest
- og prøv et høreapparat helt uforpligtende i 30 dage

Velkommen til Danmarks mest serviceorienterede hørecenter. Vi fokuserer altid på at levere høj kvalitet og grundig rådgivning, så du får den bedste hjælp til dine udfordringer. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra en høretest over valg af høreapparater til beskyttelse af din hørelse i form af ørepropper og høreværn.

Ved at vælge Dansk Hørecenter får du rådgivning fra hørespecialister, der lytter til dig, samt kvalitetsprodukter i alle priskategorier. Vi har altid 4 års garanti på høreapparater, så din investering er sikker hos os.

Du og din hørelse er i trygge hænder hos Dansk HøreCenter.

 

Kundernes bedømmelse af Dansk HøreCenter er Fremragende

Sådan finder du os

Dansk HøreCenter Odense er centralt placeret, Nørregade 71, tæt ved gågaden og Odense Banegård, hvorfra der både er bus- og togforbindelser. Er du i bil, skal du blot køre ind ad porten til baggården, hvor du efterfølgende finder vores parkeringsplads på din venstre side. Her kan du parkere, men husk at hente en parkeringsbillet inde ved skranken i hørecentret, så du kan parkere gratis i baggården. Hørecentret byder også på handicapvenlige forhold, men kommer du i kørestol eller lignende, er det bedst, at du benytter dig af hovedindgangen fra Nørregade.

Har du besøgt vores afdeling, vil vi sætte stor pris på din anmeldelse.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Du kan også ringe på 70 230 560.

Kontakt os

Jeg er så glad for, at jeg gik ind til Dansk HøreCenter. Servicen er helt i top, og de har virkelig lyttet til mig og mine behov. Her føler jeg mig rigtig godt tilpas, og der er altid en meget venlig tone. Jeg ville ønske, jeg havde fået høreapparater tidligere. Jeg vil anbefale alle, der lever med nedsat hørelse; gør noget ved det.

Bodil Andersen

Læs Bodils historie

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest