Dansk HøreCenter

Odense

Du finder os i Nørregade 71, 5000 Odense C

6 gode grunde til at vælge Dansk HøreCenter:

 • Ekspertrådgivning
 • Løsninger tilpasset din hverdag
 • Den nyeste og bedste teknologi
 • 4 års fuld garanti
 • Landsdækkende service
 • Kort ventetid

OBS: Afdelingen er lukket d.30.05., den 13.06 & 07.07

Åben service uden tidsbestilling
 • Tirsdag: 12.00-13.00
 • Torsdag: 12.00-13.00
 • Fredag: 12.00-13.00

Eller efter aftale.
Ring man-torsdag kl. 8.00-18.00 eller fredag kl. 8.00-17.00 for at bestille tid.

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og senest inden for 3 hverdage.

Adresse

Nørregade 71

5000 Odense C

Handicapvenlig indgang

"Vi hører sammen"-sponsorat

Vi mennesker trives bedst, når vi er en del af fællesskabet. Når vi griner sammen, taler sammen og deler vores oplevelser med andre mennesker. 

Derfor lancerer Dansk HøreCenter nu ”Vi hører sammen"-sponsoratet på 2 x 5.000 kr.

Ansøgningsfrist 1. juni, 2023 - læs mere her om, hvordan du ansøger. 

Hvad kan jeg forvente?

Hos Dansk HøreCenter i Odense centralt placeret på Nørregade 71, tæt ved gågaden og Odense Banegård, hvorfra der både er bus- og togforbindelser, fokuserer vi altid på at levere høj kvalitet og grundig rådgivning, så du får den bedste hjælp til dine udfordringer. Under selve høretesten vil vi hjælpe dig med alt fra valget af høreapparater til beskyttelse af hørelsen i form af ørepropper eller høreværn. 

Vi har 4 års garanti på høreapparater, så du og din hørelse altid er i trygge hænder.

Lær os lidt bedre at kende

I de godt 25 år, afdelingen i Odense har eksisteret, har den gode service selvfølgelig været i højsædet. Vi er altid opdateret på den nyeste viden indenfor audiologi og sætter hver dag en stor ære i at hjælpe vores kunder med en effektiv høreløsning. 

Vi har desuden særlig fokus på at bryde tabuet omkring nedsat hørelse, som vi desværre stadigvæk ser optræde en gang imellem. Der går ofte 5-7 år, fra at man første gang oplever en udfordret hørelse, til at man får gjort noget ved det. Denne tendens imødekommer vi ved at tale åbent omkring hørelsen og nutidens moderne høreapparat, der er skabt til at gøre livet og din hverdag med høreapparat lettere.


Læs Mette, Ulrik og Peter fortælle om hvorfor god hørelse er vigtig for livskvaliteten:

"Jeg har spillet trommer i mange år og har arbejdet med lyd/musik i studie sammenhæng, jeg har derfor en naturlig interesse for lyd og teknik. Jeg synes, at det audiologiske fag er super spændende. Det at kombinere det tekniske med den menneskelige kontakt, samtidigt med at man kan gøre en forskel for andre, er meget tilfredsstillende."
- Peter, audiologist

"Jeg er selv meget social og deltager i mange ting, både jobmæssigt og privat, hvor hørelsen er enormt vigtigt."
- Ulrik, audiologist

Det bedste jeg ved er, når jeg hører, hvordan jeres nye høreapparat har gjort en forskel i livet.”
- Mette, audiologist

Mette, Audiologist
Mette, Audiologist
Ulrik, audiologist
Ulrik, audiologist
Peter, audiologist
Peter, audiologist

Lader du lykkelig uvidenhed vinde over din hørelse?

For mange kan det være et stort skridt at bestille en høretest, hvilket vi hos Dansk Hørecenter forstår og gerne vil støtte dig i. Først og fremmest har du allerede gjort et stort skridt i at erkende et muligt høretab, uanset om du selv har valgt at bestille høretesten, eller overvejer det, fordi nogen har “skubbet på”.

Vi ved af over 36 års erfaring, at mange føler sig fristede til at udskyde høretesten eller måske endda helt aflyse tiden. Dette er ofte forbundet med bekymringen: “Hvad nu, hvis det viser sig, at jeg har et høretab og har brug for hjælp til at høre bedre?” 

En bekymring, som ofte hænger sammen med tankerne:

 • Er jeg virkelig blevet så gammel, at jeg har brug for et høreapparat?
 • Er høreapparater ikke meget store og klodsede?
 • Hvad mon et høreapparat koster – og kan jeg finde ud af at bruge det?
 • Kommer jeg nogensinde til at høre godt igen?

Det er derfor ikke underligt, at den “lykkelige uvidenhed” kan føles nemmere at leve i end at køre op til høretesten. Men tænk på, om du i virkeligheden ikke risikerer at udskyde et livsændrende øjeblik: følelsen af pludselig at kunne høre bedre, end du troede, var muligt.

Vi oplever, at folk mærker så tydelig en forskel, når de får høreapparaterne på, at de slet ikke har lyst til at tage de små apparater af igen. Sådan reagerede Kirsten P., da hun prøvede sine nye høreapparater:

“I får dem ikke tilbage! Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv."

Vælg løsningen i stedet for høreudfordringen

Flertallet som har “givet efter” til høretesten og et liv med bedre hørelse, oplever, at mange af deres bekymringer slet ikke havde rod i virkeligheden:

 • Høretesten var ikke en eksamen eller en test, som man kunne “dumpe”, men tværtimod en god oplevelse, hvor audiologisten lyttede, lavede en grundig kundeprofil og høreundersøgelse og besvarede alle spørgsmål, der dukkede op. 
 • Høreapparater er ikke store, klodsede og svære at bruge, men så diskrete og behagelige, at du faktisk glemmer, at du har dem på.

Når høretesten er ovre, mærker mange en lettelse over, at nu ved de besked om, hvorvidt de har hørenedsættelse. Tvivlen og usikkerheden bliver afløst af roen i at: “Nu ved jeg, at min hørelse er udfordret, og så kan jeg vælge, hvad jeg gør ved det.” 

På den måde hjælper høretesten dig til at fokusere på løsningen i stedet for på din høreudfordring.

Du kan prøve et sæt høreapparater gratis

Viser din høretest, at du har et høretab, har du mulighed for at prøve et sæt høreapparater på med det samme og låne dem med hjem i 30 dage – helt gratis og uforpligtende. 

Vil du vide mere om høretab? Så læs mere lige her

Guide: 5 gode råd til påske med høretab

20 marts 2023

Læs vores bedste tips til at få det optimale ud af påskedagene, hvis du eller en, du holder af, har en hørenedsættelse. Påsken er lidt sjovere, hvis alle er en del af snakken og hyggen om påskebordet. 

Guide: 5 gode råd til din påske med høreapparat

19 marts 2023

Læs vores bedste tips til, hvordan du får det optimale ud af påskedagene, når du har høreapparat - lige fra gode råd til, hvor du skal sidde ved påskebordet, til smart tilbehør til dit høreapparat. 

Sådan finder du os

Dansk HøreCenter Odense er centralt placeret, Nørregade 71, tæt ved gågaden og Odense Banegård, hvorfra der både er bus- og togforbindelser. Er du i bil, skal du blot køre ind ad porten til baggården, hvor du efterfølgende finder vores parkeringsplads på din venstre side. Her kan du parkere, men husk at hente en parkeringsbillet inde ved skranken i hørecentret, så du kan parkere gratis i baggården.

Hørecentret byder også på handicapvenlige forhold, men kommer du i kørestol eller lignende, er det bedst, at du benytter dig af hovedindgangen fra Nørregade.

Har du besøgt vores afdeling, vil vi sætte stor pris på din anmeldelse.

En del af

25 års erfaring

Certificeret

Landsdækkende service

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Du kan også ringe på 70 230 560.

Kontakt os

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest