Høreværn og ørepropper

At benytte et høreværn er den eneste mulighed for at forebygge høreskader. Er skaden først sket, er den permanent og kan kun afhjælpes med et høreapparat.

Få fantastiske formstøbte høreværn og ørepropper hos Dansk HøreCenter

Formstøbte høreværn og ørepropper kan beskytte dine ører mod kraftig støj eller larm og derved forebygge permanente høreskader. Det er dog ikke helt uvæsentligt, hvilken type høreværn, du bruger, da de hver især har nogle egenskaber, der kan lukke den rigtige lyd ind og den skadende lyd ude alt efter hvilken situation, du skal bruge ørepropperne i. 

Vores kompetente audiologister tager aftryk af dine øregange, så du kan få dine egne personlige ørepropper, der tilpasses til netop dine øregange. Det betyder, at de er behagelige at have på samtidig med, at de yder en optimal beskyttelse. Du kan også få relativt lydtætte ørepropper, hvilket er er en fordel for dig, hvis du fx mangler sovepropper eller ønsker at reducere udefrakommende støj på arbejdspladsen. Her kan du læse om de typer af høreværn og ørepropper, du kan få hos Dansk HøreCenter.

Musikerhøreværn

Elsker du musik, eller er du måske musiker? Musikerhøreværn giver en optimal lydoplevelse og beskytter samtidig dine ører, så du kan nyde musikken til koncerter med god samvittighed.

Jagthøreværn

Er du jæger, eller går du på jagt i din fritid? Jagthøreværn er en god følgesvend, når du skal på jagt, da du også her udsættes for kraftig støj. Der findes forskellige typer af jagthøreværn.

MC ørepropper

Kører du på motorcykel i din fritid? Her kan formstøbte høreværn i form af MC ørepropper være til gavn, eftersom de mindsker vindstøjen, når du suser afsted.

Sovepropper

Bliver din søvn forstyrret af snorken? Sovepropper, som er formstøbte til dine ører, kan hjælpe dig til en bedre søvn. For mange mennesker kan det være en god løsning.

Bestil tid til aftryk Kunne du tænke dig at få fat på et sæt formstøbte høreværn eller ørepropper? Bestil en tid med det samme til at få taget aftryk af dine ører hos Dansk HøreCenter, så du kan du passe på din hørelse. Bestil tid

Det var en fantastisk oplevelse rent lydmæssigt, og jeg kunne ikke høre nogen rungen dagen efter. Der var ikke den der dumme og irriterende osteklokke, som der plejer at være – nogle gange i op til flere dage efter koncerter. Jeg går ALDRIG til koncert uden mine nye høreværn igen, men der er desværre ikke mange, der kender til muligheden.

Jesper Antonsen

Læs Jespers historie

Typer af høreapparater


Der findes to typer af høreapparater: i-øret og bag-øret apparater.

Produkter


Se, hvilke hvilke høreapparatmodeller vi kan tilbyde dig, der passer til din livsstil.

Hvad koster et høreapparat?

Priser på høreapparater i forskellige priskategorier.

Tips og tricks til brug af høreapparater

Vedligeholdelse og guide til filtreskift og rengøring af høreapparater.

Bestilling af batterier


Bestil batterier og guide til hvordan du skifter batteri på dine høreapparater.