Tilbehør

Få lyden fra dit TV direkte i dine høreapparater

Med en TV Link kan du se fjernsyn sammen med hele familien ved en lydstyrke, der er behagelig for alle, og stadigvæk deltage i samtaler omkring dig.

En TV Link lader dig sende lyden direkte fra dit TV eller stereoanlæg til dine høreapparater. På den måde kan du høre lyden ved din egen foretrukne lydstyrke uden at ændre det, de andre hører.

Med TV Linken har du ikke brug for relæenheder eller en halsslynge og kan nyde friheden ved at kunne bevæge dig frit omkring i rummet.

TV Linken kan streame lyd med mindst 7 meters rækkevidde ved frit udsyn, og den opretter automatisk forbindelse igen, hvis du kommer uden for rækkevidde og kommer tilbage igen inden for fem minutter.

Få support og læs mere om Beltone TV-Link her.

 

Spørgsmål til tilbehør? Hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 08.00-18.00 og fredag kl. 08.00-17.00. Du er altid velkommen til at ringe til os, så du kan finde det tilbehør, der passer til dig og dine høreapparater. Ring 70 230 560

Kundeudtalelse:

Det er dejligt nemt at bruge det trådløse tilbehør. Med det trådløse TV-modul får jeg nu lyden igennem begge mine høreapparater. Det er rigtig dejligt, at jeg kan sidde og se TV samtidig med, at jeg taler med min familie. Det er en bedre oplevelse for mig, nu får jeg det hele med.

Hanne Nymand

Læs Hannes historie

Vil du vide mere om tilbehør til høreapparater?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Apps til smartphone


Brug din smartphone som fjernbetjening til dine høreapparater.

Trådløs mikrofon


Udvid din hørelse med en trådløs mikrofon.

Trådløs telefonclips


Få lyden fra din telefon direkte i dine høreapparater.

Tørreboks


Pas på dine høreapparater med en tørreboks.

Online justering af høreapparater

Slip for at skulle forbi en afdeling, når de skal justeres.