Dansk HøreCenter

Ballerup

Du finder os ved GN på Lautrupbjerg 7, 2750 Ballerup

HUSK - Åben Service mandag og fredag kl. 12.00-13.00 (uden tidsbestilling)

Du kan få hjælp til:

  • Udlevering og køb af nye filtre
  • Udlevering og køb af kupler 
  • Skift af slanger
  • Mulighed for at få fjernet kupler i øregangen
  • Indlevering af høreapparater til reparation

Hvis du har behov for justering af dine høreapparater eller andet så ring og bestil tid på telefon 70 230 560 alle hverdage mellem kl. 8.00-14.00.

Telefontid

Åben efter aftale.
Ring alle hverdage kl. 8.00-14.00 for at bestille en tid.

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og senest inden for 3 hverdage.

Adresse

Lautrupbjerg 7

2750 Ballerup

Ved ankomst til GN´s hovedbygning – henvend dig til receptionen.
Handicapvenlig indgang.

Få en gratis høretest
- og prøv et høreapparat helt uforpligtende i 30 dage

Velkommen til Danmarks mest serviceorienterede hørecenter. Vi fokuserer altid på at levere høj kvalitet og grundig rådgivning, så du får den bedste hjælp til dine udfordringer. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra en høretest over valg af høreapparater til beskyttelse af din hørelse i form af ørepropper og høreværn.

Ved at vælge Dansk Hørecenter får du rådgivning fra hørespecialister, der lytter til dig, samt kvalitetsprodukter i alle priskategorier. Vi har altid 4 års garanti på høreapparater, så din investering er sikker hos os.

Du og din hørelse er i trygge hænder hos Dansk HøreCenter.

 

Jeg synes, den service og hjælp jeg har fået, fra jeg fik de første høreapparater på prøve og indtil nu, er utrolig god og professionel. Kan anbefale afdelingen i Hjørring.

Heine, Trustpilot 12. januar 2020

 

Sådan finder du os

Du finder Dansk HøreCenter Ballerup ved GN Store Nord, som ligger på Lautrupbjerg 7. Dansk HøreCenter er en del af GN Store Nord, som er en af verdens førende virksomheder inden for intelligente audio-løsninger, såsom høreapparater, audiologisk udstyr, høretelefoner m.m.

Når du besøger Dansk HøreCenter i Ballerup, skal du blot melde din ankomst i GN’s reception. Her udleverer personalet et parkeringskort til dig, så du kan parkere gratis på gæsteparkeringspladsen. Benytter du dig af busforbindelser, finder du det nærmeste busstoppested inden for ca. 400 meter. Udover placeringen ved GN byder vi på handicapvenlige omgivelser, og vi glæder os meget til at byde dig hjerteligt velkommen i et af vores nyeste hørecentre.

Har du besøgt vores afdeling, vil vi sætte stor pris på din anmeldelse.

En del af

25 års erfaring

Certificeret

Landsdækkende service

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Du kan også ringe på 70 230 560.

Kontakt os

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest