Høreapparater

Ventetid på høreapparater

Lang ventetid på høreapparater – det har du nok hørt om. Lever du med en hørenedsættelse, kan du heldigvis meget hurtigt komme til hos Dansk HøreCenter.

Hos Dansk HøreCenter bestræber vi os på, at vi maksimalt har 14 dages ventetid, og det betyder, at du ikke skal vente længe på at få en tid til en gratis høretest. Du får hurtigt mulighed for at få de høreapparater på, som passer netop til dig, dit behov og din hverdag. I de fleste tilfælde kan du få høreapparater på samme dag, som du får en høretest. På denne vis kan du hurtigt opnå øget livskvalitet ved at kunne lytte til livet – hele livet uden at skulle vente længe på det.

Dette er modsat det offentlige, hvor du kan opleve lang ventetid på høreapparater – helt op til 120 uger. Ventetid på høreapparater hos det offentlige afhænger af, hvor i landet du bor.

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest

Spar ventetid på høreapparater – kom hurtigt til hos Dansk HøreCenter

Find dit lokale Dansk HøreCenter og bestil en tid til en gratis høretest. Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70 230 560, så kan vi sammen finde en tid, der passer dig.

Jeg fik hurtigt en tid en dag, hvor det passede mig. Jeg havde en rigtig god dialog med audiologisten, og hun fokuserer på mig, mine behov og ønsker, så jeg kan varmt anbefale Dansk HøreCenter til alle, der har udfordringer med hørelsen.

Allan Bo Christensen

Læs Allans historie

Vil du vide mere om høreapparater?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Typer af høreapparater


Der findes to typer af høreapparater: i-øret og bag-øret apparater.

Produkter


Se, hvilke hvilke høreapparatmodeller vi kan tilbyde dig, der passer til din livsstil.

Høreværn og ørepropper

Der findes forskellige høreværn og ørepropper til forskellige formål.

Hvad koster et høreapparat?

Priser på høreapparater i forskellige priskategorier.

Tips og tricks til brug af høreapparat

Vedligeholdelse og guide til filtreskift og rengøring af høreapparater.