Tilbehør

Online justering af dit høreapparat

Som noget helt nyt og banebrydende kan du nu få justeret dine høreapparater online uanset, hvor du befinder dig. Det foregår via den gratis app til din telefon og kan lade sig gøre, hvis du har et Beltone Amaze eller et Beltone Imagine høreapparat.

Du behøver ikke finde tid til at gå ind til dit hørecenter

Er du fx på ferie og oplever, at du har brug for en justering, kan du, blot via få klik, få hjælp fra din audiologist i Dansk HøreCenter.

Du anmoder blot om hjælp via app’en og din audiologist sørger for at justere dine apparater. Herefter sender hun dig en ny indstilling, som du accepterer ved blot at klikke en enkelt gang i din app – alt sammen uden at du behøver komme ind til dit hørecenter.

Beltone Remote Care sparer tid og gør, at du kan føle dig tryg, velvidende at hjælpen kun er ét tryk væk.

Hvordan får jeg en aftale om online justering?

Kontakt dit lokale Dansk HøreCenter på telefon 70 230 560 og tal med din audiologist om, hvad der skal til, hvis du gerne vil have justeret dine høreapparater online.

Spørgsmål til tilbehør? Hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen hver dag mellem 8.30 og 14.00. Du er altid velkommen til at ringe til os, så du kan finde det tilbehør, der passer til dig og dine høreapparater. Ring 70 230 560

Det er dejligt nemt at bruge det trådløse tilbehør. Med det trådløse tilbehør, får jeg det optimale ud af mine høreapparater.

Hanne Nymand

Læs Hannes historie

Vil du vide mere om tilbehør til høreapparater?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Apps til smartphone


Brug din smartphone som fjernbetjening til dine høreapparater.

Trådløs mikrofon


Udvid din hørelse med en trådløs mikrofon.

Trådløs fjernbetjening


Juster selv lydstyrken på dine høreapparater.

TV-lyd i dine høreapparater

Få lyden fra dit TV direkte i dine høreapparater. 

Trådløs telefonclips


Få lyden fra din telefon direkte i dine høreapparater.