VI LÆSER SAMMEN. VI HØRER SAMMEN.

God livskvalitet hænger sammen med god hørelse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på tilbud, arrangementer samt tips og råd til at forlænge levetiden på dine høreapparater.

Der sker hele tiden nye ting indenfor høreapparatområdet. Teknologien bliver konstant smartere og muligheden for at koble høreapparater sammen med bl.a. telefoner og tv udvikler sig også hele tiden. På nyhedsbrevet er du opdateret på det nyeste viden inden for teknologien. 

Men teknologi er ikke alt. Vi deler også historier og gode råd med dig fra vores brugere, så du kan blive inspireret af, hvordan andre forbedrer deres livskvalitet ved at høre bedre. Og du kan læse om gode råd og tips til, hvordan du sikrer dig, at dine høreapparater holder længe. 

Ja tak, hold mig opdateret

med den nyeste viden samt tips og tricks inden for høreapparater

Værd at vide

I Danmark er der tilskud til høreapparater

Moderne høreapparater er komfortable og diskrete

Ved høretest får du svar med det samme på, hvorvidt du har et høretab eller ej

Du kan finde vores afdelinger i hele landet

Kundeudtalelse:

Pludselig var jeg med igen. Det handlede ikke 'bare' om, at jeg kunne høre bedre. Høreapparaterne havde også en positiv effekt på mit selvværd. Jeg var ikke længere bekymret for at være sammen med andre mennesker. Jeg vidste jo, at jeg sagtens kunne høre alt, hvad der blev sagt, og det gjorde mig tryg og mere udadvendt.

Hanne Nymand

Læs Hannes historie