Tilbehør

Apps til din smartphone

Brug din smartphone som fjernbetjening med de mange smarte apps: HearMax, HearPlus, SmartRemote. Juster lydstyrke, skift programmer, modtag tydelige telefonopkald og meget mere. De tre apps kan hentes i din App Store eller Play butik.

Styr dine høreapparater fra din telefon

Med de to apps Beltone HearMax og Beltone HearPlus kan du oprette forbindelse mellem dine høreapparater og din smartphone. Fra appen kan du nemt og diskret betjene dine høreapparater.

Du kan justere lydstyrken og skifte høreapparatprogram direkte i appen med ét enkelt tryk på en knap. Appen har forskellige programmer lavet til forskellige miljøer, så dine høreapparater kun opfanger den lyd, du ønsker.

Via appen kan du også bruge funktionen Beltone Remote Care, som sender en anmodning til din audiologist, så vedkommende kan sende nye indstillinger. Du kan læse mere om online justering af dine høreapparater her.

Hvilken af de to apps, der passer til dig, er afhængig af, hvilken model dit høreapparat er og hvilken telefon du har. På Beltones hjemmeside kan du læse mere om, hvilken af de to apps, du kan bruge, eller du kan se nedenfor her.

Bruger du Beltone Amaze, Beltone Trust eller Beltone Boost Max høreapparater?

Bruger du Beltone Legend, Beltone Boost, Beltone Boost Plus eller Beltone First høreapparater? 

Brug din smartphone som fjernbetjening

Brug din smartphone som en diskret fjernbetjening med SmartRemote appen. I appen kan du justere lydstyrken i det ene eller begge høreapparater. Du kan indstille lytteprogrammer, så det passer til det aktuelle miljø.

Sammen med trådløst tilbehør som TV Link og Telefon Link kan du nyde godt af tydeligere telefonopkald, samt lytte til stereoanlægget eller tv’et direkte i høreapparaterne. Læs mere om hvordan det virker her.

Afhjælp tinnitus med Beltone Tinnitus Calmer-app

Beltones Tinnitus Calmer-app har et stort udvalg af lyde, som du kan afspille for at distrahere din hjerne, så den ikke fokuserer på tinnitussen. Du kan skabe dine egne lydbilleder ved at lægge lyde oven på hinanden, afbalancere lydene mellem dit højre og venstre øre, og du kan endda slå en timer til, så du kan falde i søvn til lydene. Med appen kan du også se, hvilken lyd der fungerer bedst for dig.

Du downloader selv appen i for eksempel App Store. 

Har du tinnitus, skal du altid starte med at kontakte dit nærmeste Kommunikationscenter eller din ørelæge, så du kan få udredt årsagen til din tinnitus og få lagt en behandlingsplan. 

Spørgsmål til tilbehør? Hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 08.00-18.00 og fredag kl. 08.00-17.00. Du er altid velkommen til at ringe til os, så du kan finde det tilbehør, der passer til dig og dine høreapparater. Ring 70 230 560

Kundeudtalelse:

Apparaterne er fantastiske, og de sidder godt og diskret. De er nemme at håndtere, og jeg taler af erfaring. Jeg kan varmt anbefale dem til andre.

Johnny Winter

Læs Johnnys historie

Vil du vide mere om tilbehør til høreapparater?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Trådløs mikrofon


Udvid din hørelse med en trådløs mikrofon.

Trådløs fjernbetjening


Juster selv lydstyrken på dine høreapparater.

TV-lyd i dine høreapparater

Få lyden fra dit TV direkte i dine høreapparater. 

Trådløs telefonclips


Få lyden fra din telefon direkte i dine høreapparater.

Tørreboks


Pas på dine høreapparater med en tørreboks.