Historie fra det virkelige liv

Hannes historie om livet med høreapparater

Slut med at gætte sig til, hvad der bliver sagt

Hanne Nymand er 52 år og bruger moderne høreapparater. Hun arbejder til daglig på et kontor, hvor hun ofte taler i telefon og har personlig kontakt med medarbejdere og kollegaer – helt uden problemer. Sådan har det ikke altid været.

Hanne var lidt ked af det, da hun skulle have sine første høreapparater. Men efter 30 dages gratis prøveperiode, havde hun slet ikke lyst til at undvære dem igen. ”Det var ligesom at tage legetøjet fra et barn – jeg var blevet fuldstændig afhængig af høreapparaterne,” husker Hanne.

”Pludselig var jeg med igen. Det handlede ikke ”bare” om, at jeg kunne høre bedre. Høreapparaterne havde også en positiv effekt på mit selvværd. Jeg var ikke længere bekymret for at være sammen med andre mennesker. Jeg vidste jo, at jeg sagtens kunne høre alt, hvad der blev sagt og det gjorde mig tryg og mere udadvendt.”

Hanne Nymand
Hanne Nymand

Slip for at stå og grine fjoget

Før i tiden måtte Hanne nogle gange gætte sig til, hvad der blev sagt – og om hun skulle grine eller græde som svar. ”Det var ikke særligt sjovt,” siger Hanne. ”Det er jo ikke så heldigt at stå og grine fjoget, hvis der er nogen, der lige har fortalt dig noget alvorligt.”

Nu bruger Hanne sine høreapparater hver eneste dag både på arbejde og privat, så det er heldigvis slut med at gætte sig til, hvad der bliver sagt.

Prøv et høreapparat gratis i 30 dage Hos Dansk HøreCenter kan du prøve de nyeste høreapparater gratis og uforpligtende i 30 dage. På den måde får du mulighed for at finde lige netop det høreapparat, der passer perfekt til dig og din hverdag. Bestil en tid

Læs flere historier fra det virkelige liv

Mød Bodil

Mød Bodil

Bodil lever et aktivt pensionistliv med sport, børn og børnebørn som en stor del af hverdagen. Hun har dog ikke altid været i stand til at nyde aktiviteterne fuldt ud pga. sin nedsatte hørelse.

Mød Allan

Mød Allan

Som engageret personalechef med mange medarbejdere og dertil et aktivt fritidsliv er det vigtigt for Allan at kunne høre godt. Men det kunne han ikke, før han fik høreapparater fra Dansk HøreCenter.

Mød Uffe

Mød Uffe

For Uffe var der flere forskellige ting, som fik alarmklokkerne til at ringe og fik ham til at få foretaget en høretest. Han kunne fx ikke længere høre vaskemaskinens bippen, når vaskeprogrammet var færdigt.

Har du spørgsmål?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.