Kære kunde.
På grund af ferie kan der være ændrede åbningstider i dit lokale hørecenter, f.eks. for Åben Service.
Vi anbefaler derfor at du ringer til vores Kundecenter på 70 230 560 inden dit besøg - medmindre du har en aftale.
Vi glæder os til at hjælpe dig med din hørelse.
Historie fra det virkelige liv

Johnny er igen farfar for fuld skrue

– og nu med hørelsen i top

Johnny lever et aktivt liv, og som tidligere kriminalmand ved politiet og nu pensionist har han altid en masse spændende aktiviteter på dagsordenen. Han har desværre ikke altid kunne få alle detaljerne med i samtaler, og han skulle altid gætte sig frem til, hvad børnebørnene fortalte ham. Det gjorde ham meget ked af det. Han har tidligere haft andre høreapparater, men fandt aldrig de rigtige, som passede til hans behov. Det er heldigvis en helt anden historie nu, efter Johnny har fået høreapparater fra Dansk HøreCenter.

Johnny skifter nej-hatten ud med ja-hatten

Johnny og hans kone vidste godt, at den var gal med hørelsen hos dem begge to. De skulle altid råbe til hinanden for at have en samtale, og de skruede meget højt op for TV’et. Johnny har også tidligere haft høreapparater andre steder fra, men han fandt aldrig nogle, der passede til ham. Derfor endte høreapparaterne i skuffen uden at blive brugt.

Johnny Winther
Johnny Winther

Parret skrev sig op til en høretest hos Dansk HøreCenter, og de blev kontaktet meget hurtigt og fik en tid sammen til en høretest. Johnny fortæller: ”Jeg havde på forhånd nej-hatten på og havde besluttet mig for at jeg bare skulle have høreapparater dækket af tilskuddet, som jeg plejer. Men heldigvis blev jeg overbevist om noget andet, og det har i høj grad ændret min tilværelse.”

De fik råd og vejledning af audiologisten fra Dansk HøreCenter, og sammen snakkede de om de udfordringer, som de oplevede med hørelsen i hverdagen. ”Audiologisten fortalte os, at vi helt sikkert kunne få livsglæden igen med den rigtige løsning til vores behov, og der må jeg bare give hende helt ret”, fortæller Johnny.

Nu var det slut for Johnny og hans kone med at gå på kompromis med hørelsen. De fik moderne genopladelige høreapparater med hjem på prøve gratis i 30 dage. På den måde kunne de mærke forskellen i hverdagen, inden de investerede i deres hørelse og livskvalitet.

”Jeg har simpelthen haft SÅ ondt i maven”

En af de aktiviteter, som Johnny og hans kone sætter stor pris på, er at tilbringe tid med børnebørnene. ”Jeg har simpelthen haft så ondt i maven, for når ungerne ivrigt har fortalt historier, har jeg skulle gætte mig til, hvad jeg skulle svare. Nu kan jeg som farfar endelig være med igen, efter jeg har fået de nye høreapparater”, fortæller Johnny med stor glæde i stemmen.

En helt ny verden åbner sig

Det er en helt ny verden, der åbner sig for Johnny og hans kone, efter at de fik moderne og genopladelige høreapparater fra Dansk HøreCenter. ”Vi har fået meget mere glæde ind i tilværelsen, og vi nyder alle de aktiviteter, vi foretager os på en helt anden måde. Vi sidder fx i haven nu og hører alle de små fugle synge. Det er simpelthen noget helt særligt at få detaljerne med.”

Parret mærker forskellen i hverdagen på alle parametre, og det er virkelig dejligt for dem. Det kommer specielt til udtryk om aftenen ved sengetid: ”Når vi går i seng og tager apparaterne af, så er vi stokdøve igen”, griner Johnny. Men det er også ok at få helt ro til natten.

”De nye genopladelige høreapparater er som støbt til os, og de er nemme at betjene”

Johnnys tidligere høreapparater var ikke nemme at betjene, og det betød, at han ikke brugte dem. Det var ærgerligt, for de passede ikke til ham og hans fingre. ”Når man har større hænder eller fx gigt, er det ikke til at håndtere et høreapparat med batteri. I mit tilfælde knækkede batterihuset, og apparaterne kom desværre til at ligge i skuffen.”

Ifølge Johnny, er de nye høreapparater som støbt til ham og hans kone. ”Apparaterne er fantastiske, og de sidder godt og diskret. De er nemme at håndtere, og jeg taler af erfaring. Jeg kan varmt anbefale dem til andre.”

En fantastisk oplevelse og god service hos Dansk HøreCenter

Johnny var meget skeptisk i starten. Men sammen med sin kone og audiologisten fra hørecentret fandt de sammen frem til den bedste løsning: ”Det er de aller bedste høreapparater, jeg har haft – og jeg har fået den bedste vejledning fra Dansk HøreCenter.”

Samtidigt er Johnny også meget glad for, at han havde sin kone med til høretesten. Hun kender ham bedst af alle – og som han siger: ”fire ører hører bedre end to, og jeg synes, at alle burde have en pårørende med, når den står på høretest. Når man kommer hjem, er det lettere at huske, hvad audiologisten fortalte, og man hjælper hinanden med at bruge apparaterne, så man vænner sig til dem.”

Johnny er så taknemlig og glad for, at det bare fungerer, og han føler sig tryg i sit valg af høreapparater hos Dansk HøreCenter. Der var en god stemning og kemi ved Dansk HøreCenter fra start, og selv når det kommer til teknikken med de nye høreapparater, føler han sig på hjemmebane, fordi han har fået en grundig vejledning butikken. ”Selvom teknik ikke er min storkompetence, så er appen til mine høreapparater virkelig nem at betjene. Og vi blev sat rigtig godt ind i, hvordan den også virker.”

Johnny føler sig tryg – og han kan altid få hjælp

Det betyder meget for Johnny, at han ved, at han altid kan få hjælp, hvis han har brug for det. ”Det er så dejligt, at man kan gå ned og få den hjælp, man har brug for til åben service eller ved at booke en tid hos Dansk HøreCenter. Det giver mig en tryghed, og jeg føler, der er styr på det.”

Prøv et høreapparat gratis i 30 dage Hos Dansk HøreCenter kan du prøve de nyeste høreapparater gratis og uforpligtende i 30 dage. På den måde får du mulighed for at finde lige netop det høreapparat, der passer perfekt til dig og din hverdag. Bestil en tid

Har du spørgsmål?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.