Dansk HøreCenter

Silkeborg

Du finder os på Bios Gård 11, 8600 Silkeborg

HUSK - Åben Service tirsdag og torsdag kl. 12.00-13.00 (uden tidsbestilling)

OBS: Afdelingen holder lukket d. 14. juli og 21. juli.

Du kan få hjælp til:

  • Udlevering og køb af nye filtre
  • Udlevering og køb af kupler 
  • Skift af slanger
  • Mulighed for at få fjernet kupler i øregangen
  • Indlevering af høreapparater til reparation

Hvis du har behov for justering af dine høreapparater eller andet så ring og bestil tid på telefon 70 230 560 alle hverdage mellem kl. 8.00-14.00.

Telefontid

Åben efter aftale.
Ring alle hverdage kl. 8.00-14.00 for at bestille en tid.

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og senest inden for 3 hverdage.

Adresse

Bios Gård 11

8600 Silkeborg

Handicapvenlig indgang

Få en gratis høretest
- og prøv et høreapparat helt uforpligtende i 30 dage

Velkommen til Danmarks mest serviceorienterede hørecenter. Vi fokuserer altid på at levere høj kvalitet og grundig rådgivning, så du får den bedste hjælp til dine udfordringer. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra en høretest over valg af høreapparater til beskyttelse af din hørelse i form af ørepropper og høreværn.

Ved at vælge Dansk Hørecenter får du rådgivning fra hørespecialister, der lytter til dig, samt kvalitetsprodukter i alle priskategorier. Vi har altid 4 års garanti på høreapparater, så din investering er sikker hos os.

Du og din hørelse er i trygge hænder hos Dansk HøreCenter.

 

Jeg synes, den service og hjælp jeg har fået, fra jeg fik de første høreapparater på prøve og indtil nu, er utrolig god og professionel. Kan anbefale afdelingen i Hjørring.

Heine, Trustpilot 12. januar 2020

 

Sådan finder du os

Du finder Dansk HøreCenter Silkeborg ved Bios Gård 11, som byder på en helt unik og meget fascinerende historie. Hørecentret har nemlig tidligere været en del af en jernhandel. Du mærker straks historiens vingesus, når du besøger hørecentret. De gamle brosten i baggården er noget af det, som er bevaret fra gammel tid. De vidner om tiden med jern og metal, som skaber en helt særlig stemning. Du behøver dog ikke at gå på dem.

Du kan parkere ude foran hørecentret på den store parkeringsplads mod betaling. Der er dog også enkelte parkeringspladser bag hørecentret i gården, men her skal du ind og hente en parkeringsbillet ved skranken i hørecentret. Hørecentret er handicapvenligt, og vi står klar til at tage imod dig. Benytter du dig af bus og/eller tog, ligger banegården blot 500 meter fra hørecentret.

Har du besøgt vores afdeling, vil vi sætte stor pris på din anmeldelse.

En del af

25 års erfaring

Certificeret

Landsdækkende service

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Du kan også ringe på 70 230 560.

Kontakt os

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest