Tilbehør

Trådløs Telefon Link optimerer dine telefonsamtaler

Hør telefonen ringe direkte i dine høreapparater, selv når telefonen ligger i en lomme eller håndtaske. Tal håndfrit, og nyd klar samtale i begge ører.

Tal i telefon håndfrit

Med Beltone Telefon Link kan du få lyden fra din smartphone direkte i dine høreapparater. Du sætter blot telefonclipsen på din bluse, og så kan du nemt tale i telefon håndfrit. Clipsen sender lyden til dine høreapparater, mens du taler ind i telefonclipsen. Ved et tryk på clipsens knapper kan du tage og afslutte opkald, mute lyden og justere lydstyrken på opkaldet.

Skift program eller juster lydstyrken i dine høreapparater

Beltone Telefon Link kan også fungere som en fjernbetjening, hvis du ønsker at skifte program eller justere lydstyrken i dine høreapparater, uanset om du taler i telefon eller ej. Den fungerer også med Beltone SmartRemote app, som gør din iPhone eller Android telefon til en diskret fjernbetjening.

Få support og læs mere om Telefon Link her.

 

Spørgsmål til tilbehør? Hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 08.00-18.00 og fredag kl. 08.00-17.00. Du er altid velkommen til at ringe til os, så du kan finde det tilbehør, der passer til dig og dine høreapparater. Ring 70 230 560

Kundeudtalelse:

Med min telefonclips fungerer det rigtig godt, at jeg får lyd igennem begge mine høreapparater. Det er rart at kunne tale i telefon samtidig med, at jeg laver mad. Med det trådløse tilbehør, får jeg det optimale ud af mine høreapparater.

Hanne Nymand

Læs Hannes historie

Vil du vide mere om tilbehør til høreapparater?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Apps til smartphone


Brug din smartphone som fjernbetjening til dine høreapparater.

Trådløs mikrofon


Udvid din hørelse med en trådløs mikrofon.

Trådløs fjernbetjening


Juster selv lydstyrken på dine høreapparater.

Tørreboks


Pas på dine høreapparater med en tørreboks.

Online justering af høreapparater

Slip for at skulle forbi en afdeling, når de skal justeres.