Cookie- og privatlivspolitik

Politik omkring håndtering af cookies og persondataoplysninger www.dkhc.dk

Denne cookie politik og politik omkring håndtering af personoplysninger beskriver, hvordan Dansk HøreCenter ApS, Nørregade 71, 5000 Odense C (Dansk HøreCenter), indsamler og bruger dine personoplysninger via dkhc.dk (hjemmeside).

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Fortrolighed

Dine personoplysninger bliver altid behandlet fortroligt, uafhængigt af om du selv aktivt har afgivet oplysningerne, eller om oplysningerne er indhentet af Dansk HøreCenter på anden måde.

Indsamling af oplysninger om dig

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer.

Dansk HøreCenter kan indsamle personoplysninger om dig på forskellige måder, herunder:

  • Ved brug af cookies på vores hjemmeside;
  • Ved at du selv afgiver oplysninger, eksempelvis ved at tilmelde dig et nyhedsbrev eller udfylder en kontaktformular på hjemmesiden;
  • Ved at du bruger sociale medier, såsom Facebook, i forbindelse med Dansk HøreCenters produkter, ydelser, markedsføring heraf eller kommunikation med Dansk HøreCenter.

I forbindelse med dette kan vi blandt andet indsamle følgende personoplysninger:

  • Navn, identifikations- og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e-mail adresse)
    IP-adresse;
  • Oplysninger om styresystemet på din computer eller mobile enhed og den valgte browser;
  • Online aktiviteter på hjemmesiden;
  • Dine henvendelser, svar på spørgsmål og anden kommunikation med Dansk HøreCenter;
  • Informationer om dig fra de sociale medier, herunder Facebook.

Formål med behandling af dine personoplysninger

  • Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt til at kunne levere de ydelser, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller kontakte dig.

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vores målrettede markedsføringstiltag kan være baseret på dine adfærdsdata, som er indsamlet gennem cookies på vores hjemmeside, andre oplysninger, som du aktivt afgiver ved brug af hjemmesiden, og oplysninger om dig fra sociale medier, herunder Facebook.

Retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger

Dansk HøreCenter kan behandle dine personoplysninger på grundlag af for eksempel dit forudgående, udtrykkelige samtykke for at opfylde en aftale med dig eller under konkrete omstændigheder for at forfølge en legitim interesse i det omfang, en sådan interesse vurderes at gå forud for din interesse i, at der ikke sker behandling af dine personoplysninger. En legitim interesse kan blandt andet være forbedring af hjemmesiden, vores ydelser, besvarelse af dine henvendelser eller lignende.

Modtagere af dine oplysninger

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Dansk HøreCenter vil alene opbevare dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde formålene med behandlingen af dine oplysninger. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Overførsel af dine oplysninger til lande uden for Europæisk økonomisk samarbejdsområde (EØS)

Dine oplysninger kan i visse tilfælde overføres til koncernrelaterede selskaber eller samarbejdspartnere, leverandører eller andre tredjeparter, som er etableret uden for EØS, herunder for eksempel Grønland eller USA. Dansk HøreCenter sikrer, at sådanne overførsler alene sker i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. Det vil sige, at vi sikrer, at der er etableret et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau hos modtageren af oplysningerne, eksempelvis ved brug af EU Kommissionens standardkontrakter.

Henvendelser om de relevante aftaler i forbindelse hermed kan rettes til Dansk HøreCenters databeskyttelsesrådgiver (DPO), hvis kontaktoplysninger du kan finde nedenfor.

Brug af cookies på vores hjemmeside

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer, så du kun ser annoncer, der er relevante for dig. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hvis du ikke ønsker, at Dansk HøreCenter skal gemme oplysninger om dig, kan du slå cookies fra i indstillingerne for din internetbrowser. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der er præciseret i oversigten nederst på denne side.

Cookies bruges desuden til at indsamle statistik. Her anvender vi pt. Google Analytics til at hente oplysninger om brugen af hjemmesiden, herunder registrere, hvordan de forskellige sider bliver anvendt, og hvordan vores besøgende navigerer rund på siden.

Dine rettigheder

Dansk HøreCenter har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger og at sikre dine rettigheder.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Behandler Dansk HøreCenter dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, herunder samtykke til direkte markedsføring, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette berører dog ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på dit samtykke, før du har tilbagekaldt det.

Hvis du vil klage over behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at rette henvendelse til vores databeskyttelsesrådgiver (DPO), hvis kontaktoplysninger du finder nedenfor. Hvis det konkrete forhold, du klager over, ikke er blevet løst af Dansk HøreCenter, og du ønsker at gå videre med sagen, kan du kontakte Datatilsynet.

Databeskyttelsesrådgiver (DPO)

Dansk HøreCenter har udpeget en databeskyttelsesrådgiver (DPO), som du kan kontakte angående alle spørgsmål om Dansk HøreCenter behandling af dine personoplysninger og om udøvelse af dine rettigheder. Kontaktoplysningerne følger nedenfor.

Kontaktoplysninger

Ændringer til denne persondata- og cookiepolitik

Denne Persondatapolitik vil blive løbende opdateret. Hvis der er tale om væsentlige ændringer, vil du blive udtrykkeligt informeret herom, f.eks. ved en iøjnefaldende meddelelse på hjemmesiden.

Cookies

Nødvendig

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

  • Navn: ARRAffinity
    Udbyder: Microsoft Azure 
    Formål: Bruges af Microsoft Azure Cloud platform til styring af load balancing
    Udløb: 24 timer
  • Navn: PHPSESSID
    Udbyder: .dkhc.dk
    Formål: Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af en PHP applikation lavet af The PHP Group, som er et Web Applications rammeværktøj, der bruges til at bygge websites
    Udløb: Session 

Funktionelle

Funktionelle cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

  • Navn: cookie-consent
    Udbyder: Umbraco
    Formål: Holder styr på om man har godkendt at der sættes cookies.
    Udløb: 12 mdr.

Statistik

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger.

  • Navn: _gid
    Udbyder: .dkhc.dk
    Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
    Udløb: En dag
  • Navn: _gat
    Udbyder: .dkhc.dk
    Formål: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.
    Udløb: Et minut
  • Navn: _ga
    Udbyder: .dkhc.dk
    Formål: Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge hvordan websitet bruges.
    Udløb: 2 år
  • Navn: MUID
    Udbyder: .bing.com
    Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden, hjælper til at forbedre brugeroplevelsen.
    Udløb: 13 mdr.
  • Navn: MUIDB
    Udbyder: bat.bing.com
    Formål: Anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
    Udløb: 13 mdr.
  • Navn: _1P_JAR
    Udbyder: .google.dk
    Formål: Disse bruges til at samle webstedsstatistikker og spore konverteringsfrekvenser.
    Udløb: 1 mdr.
  • Navn: _pk_id
    Udbyder: .dkhc.dk
    Formål: Laver et unikt id til at følge en anonym brugers færden på webstedet.
    Udløb: 2 år
  • Navn: _pk_ses
    Udbyder: .dkhc.dk
    Formål: Samler statestik på hvilke sider en bruger går ind på i en session.
    Udløb: Session
  • Navn: _pk_ref
    Udbyder: .dkhc.dk
    Formål: Registrerer hvilken side brugeren kom fra.
    Udløb: 6 mdr.
  • Navn: YSC
    Udbyder: .youtube.com
    Formål: Et unikt ID der gives til en bruger, når han ser en video.
    Udløb: Session
  • Navn: VISITOR_INFO1_LIVE
    Udbyder: .youtube.com
    Formål: Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.
    Udløb: 6 mdr.

 

  • Navn: PREF
    Udbyder: .youtube.com
    Formål: En unik identifikation der gives til hver computer. Tillader Google at tracke YouTube videoer.
    Udløb: 8 mdr.
  • Navn: SSI, SSID, APISID, HSID, LOGIN_INFO, SAPISID
    Udbyder: .youtube.com
    Formål: Bruges til at kunne afspille youtube videoer på hjemmesiden.
    Udløb: 6 mdr. - 10 år

Marketing

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

  • Navn: d4f198a420c7481ab711d3f52fc89a41578b9c09e8aa43078cacb3ace5404e30
    Udbyder: api.autopilothq.com
    Formål: Indsamle information om adfærd og interesse for besøg mhp. personlig, nærværende og relevant kommunikation.
    Udløb: 12 mdr.
  • Navn: fr
    Udbyder: .facebook.com
    Formål: Facebook-cookie, der bruges til at følge besøgende på vores websteder.
    Udløb: 3 mdr.
  • Navn: NID
    Udbyder: .google.com
    Formål: Denne cookie gemmer et unikt id så google kan huske ens præferencer og anden information, så som sprog, hvor mange søge resultater man ønsker pr side, eller om man vil have Googles SafeSearch filter slået til.
    Udløb: 6 mdr.
  • Navn: NID
    Udbyder: .google.dk
    Formål: Denne cookie gemmer et unikt id så google kan huske ens præferencer og anden information, så som sprog, hvor mange søge resultater man ønsker pr side, eller om man vil have Googles SafeSearch filter slået til.
    Udløb: 6 mdr.
  • Navn: NID
    Udbyder: .gstatic.com
    Formål: Denne cookie gemmer et unikt id så google kan huske ens præferencer og anden information, så som sprog.
    Udløb: 6 mdr.
  • Navn: IDE
    Udbyder: .doubleclick.net
    Formål: Anvendes af Google AdSense til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer.
    Udløb: 1 år
  • Navn: DSID
    Udbyder: .doubleclick.net
    Formål: Anvendes af Google DoubleClick til re-targerting, optimering, rapportering og tilskrivning af online-annoncer.
    Udløb: 1 time
  • Navn: DV
    Udbyder: .google.com
    Formål: Anvendes til google tag manager for at forbedre brugeroplevelsen, benytter informationer hvis man er logget ind.
    Udløb: Session
  • Navn: _uetsid
    Udbyder: .dkhc.dk
    Formål: Anvendes af microsofts bing.com til re-targerting, optimering, rapportering og tilskrivning af online-annoncer.
    Udløb: Session
  • Navn: AID
    Udbyder: .googleadservices.com
    Formål: Anvendes af Google i forbindelse med reklamer på tværs af platforme.
    Udløb: 7 mdr.
  • Navn: CONSENT
    Udbyder: .google.dk, .gstatic.com, .google.com
    Formål: Bruges af Google til at gemme foretrukne Google-brugerindstillinger.
    Udløb: 20 år

Uklassificeret

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.