/ /

Dansk HøreCenter – en del af 150 års dansk historie

Dansk HøreCenter blev etableret i 1994, og er i dag en del af GN Store Nord, der som den første danske virksomhed tilbage i 1869 etablerede en telegraflinje til Rusland. GN Store Nord, der dengang bar navnet Det Store Nordiske Telegrafselskab, blev grundlagt på initiativet fra erhvervsmanden C.F. Tietgen. I dag er GN Store Nord stadig solidt funderet i Danmark og er samtidig en af verdens førende virksomheder inden for intelligente audio-løsninger, såsom høreapparater, audiologisk udstyr, høretelefoner mm.

Når du besøger Dansk HøreCenter, skal du aldrig mere bekymre dig om din hørelse.

Vi giver dig:

  • En tryg og god oplevelse
  • Et forløb, der tager udgangspunkt i dine unikke behov
  • En løsning, du er tilfreds med
  • Næsten ingen ventetid og hurtig levering

Hos Dansk HøreCenter er du i trygge hænder

Hos Dansk HøreCenter ønsker vi, at du får en tryg og værdifuld oplevelse som bruger af dine nye høreapparater. Derfor bliver du mødt af professionelle medarbejdere, der sikrer dig et godt forløb. Din livsstil og dine unikke behov er vores udgangspunkt, så vi sikrer, at du bliver tilfreds.

Ekspertrådgivning

Vores audiologister er veluddannede og udvalgt på baggrund af deres faglige kompetencer og menneskelige egenskaber, så de lever op til den høje kvalitet, der er vores varemærke. Vi sætter altid dig i centrum og sætter en ære i at finde en løsning, der passer til netop dig. Du mærker den professionelle forskel under hele forløbet.

Den nyeste og bedste teknologi

Den nyeste og bedste teknologi er vigtig, men den kan ikke alene hjælpe dig med at høre bedre. Vores audiologister har stor erfaring og er specialuddannede til at forstå netop dine behov samt tilpasse teknologien, så du får den bedst mulige hørelse tilpasset din hverdag.

Vi følger dig hele vejen

Hos Dansk HøreCenter giver vi dig den bedste service, så du til enhver tid kan få hjælp til dine høreapparater og frit få dem justeret i garantiperioden. Vi følger dig tæt både i hele opstartsforløbet, men også når du bliver erfaren høreapparatsbruger. Det er nemlig vigtigt, at du altid føler dig velkommen hos os. Vi har stort set ingen ventetid, vi tilbyder 4 års garanti, og er kun et telefonopkald væk.

Stor værdi og øget livskvalitet

Værdi er lig med de fordele, du får for dine penge. Det er altid vores udgangspunkt. Derfor tilbyder vi høreapparater i mange prisklasser, men fælles for dem alle er, at du uanset prisklasse modtager samme professionelle hjælp. Sammenlign priser på høreapparater her.

Lyt til Livet PLUS – 4 års garanti og ekstra tryghed

Tilmeld dig Lyt til Livet PLUS og få en lang række fordele og ekstra tryghed. Mister, taber eller totalskader du uforskyldt dit høreapparat, kan du bl.a. få et tilsvarende erstatningshøreapparat mod en mindre selvrisiko.

Dansk HøreCenter er landsdækkende med afdelinger fordelt i hele landet. Find en afdeling nær dig her.

Certificeret og godkendt privat høreklinik

Dansk HøreCenter opfylder DELTAs krav og er godkendt som privat høreapparatforhandler – også af Sundhedsstyrelsen. Det vil sige, at kvalitetskravet for det tekniske udstyr opfyldes, og de etiske retningslinjer for høreapparatbehandling efterleves ligeledes.

DELTA, Teknisk audiologisk Laboratorium står for godkendelsen af private høreklinikker. Såfremt hørecentret er godkendt, vil dette fremgå på DELTAs hjemmeside, og kunder fra denne pågældende afdeling er derfor berettiget det offentlige tilskud.

For at blive godkendt af DELTA, skal de enkelte hørecentre opfylde en række grundlæggende krav fra en kvalitetshåndbog. Disse krav indbefatter kvalitet af udstyret i hørecentret, uddannelse af medarbejdere, procedurer for audiometri og høreapparattilpasning og efterkontrol.

DELTA foretager årligt et tilsynsbesøg, og hvis et hørecenter i forbindelse hermed ikke lever op til kravene, vil dette altså blive fjernet fra DELTAs liste.