Om Dansk HøreCenter

Dansk HøreCenter yder en professionel og personlig rådgivning, og tager udgangspunkt i at levere den bedst mulige løsning.
Dansk HøreCenter så dagens lys i 1994 og har siden opstart arbejdet ud fra en række nøgleord. Disse nøgleord har dannet grundlag for vores daglige arbejde.

Nøgleord:

  • professionel rådgivning
  • personlig rådgivning
  • god service
  • fantastisk kvalitet
  • hurtig levering
  • god instruktion og opfølgning

 

Vi ønsker at hjælpe dig gennem hele processen. Og anbefaler altid det vi mener, er den bedste løsning til den enkelte. Vi har fokus på at finde den bedste løsning til netop dit behov, da vi ikke mener, at man skal gå på kompromis med sin hørelse og livskvalitet.

Dansk HøreCenter er 100% danskejet og vi kan frit vælge mellem de mange kvalitetsprodukter, der står til din og vores rådighed, når din hørelse skal optimeres.

Vi har stor ekspertise i de nyeste og mest avancerede løsninger, hvor kvaliteten er i top og hørelsen bliver optimal.
Dette betyder at du er garanteret tilbud om den nyeste teknologi og med fagligt kompetent personale, som sikre den bedst mulige løsning til det individuelle høretab.

Dansk HøreCenter tilbyder 4 års service og garanti på dine høreapparater.*

*Få en PLUS-aftale og dermed en ekstra sikkerhed.
Mister, taber eller totalskader du uforskyldt dit høreapparat, kan du få et tilsvarende erstatnings-høreapparat, mod en mindre selvrisiko.

Dansk HøreCenter er landsdækkende med afdelinger fordelt i hele landet.