Høretest

Overvejer du at få testet din hørelse? Og vil du gerne vide, hvordan det foregår?

 

Har du problemer med hørelsen?

  • Har du svært ved at høre i selskaber?
  • Synes du ofte, at folk mumler?
  • Skruer du op for TV'et?
  • Fortæller dine nærmeste dig, at du ikke hører så godt?

 

Kan du svare ja til nogle af ovenstående spørgsmål? Så kan det være, at du er en af de 800.000 danskere, der lever med nedsat hørelse.

Bestil en tid til en gratis og uforpligtende høretest med det samme og få en afklaring.

Hos Dansk HøreCenter kan du helt gratis og uforpligtende få testet din hørelse. Du kan også prøve et yderst diskret høreapparat gratis i 30 dage, hvis det viser sig, at du lever med en hørenedsættelse.

Vil du gerne vide, hvordan en høretest foregår? Læs mere her

 

Hvis man har en mistanke, synes jeg bare, man skal få det tjekket. Lad være med at udskyde det! Hverdagen er blevet nemmere. Jeg kan bedre deltage i samtaler, og min kone bliver ikke irriteret over, at jeg hele tiden siger ’hva’.

 

 

Online høretest

Sidder du foran skærmen og er nysgerrig på, hvordan det står til med din hørelse?

Hvis du har lyst, kan du prøve vores online høretest her.

Testen er dog kun vejledende. Viser resultatet af testen, at du har et høretab, så anbefaler vi, at du bestiller en tid til en egentlig høreprøve. Høretesten i din lokale Dansk HøreCenter klinik vil blive udført af en uddannet audiolog og med det nyeste teknologi, som giver et retvisende billede af din hørelse. Her vil du også få den bedst mulige rådgivning ud fra din hverdag og dine behov.

Hos Dansk HøreCenter kan du helt gratis og uforpligtende få testet din hørelse. Du kan også prøve et yderst diskret høreapparat gratis i 30 dage, hvis det viser sig, at du lever med en hørenedsættelse.

Online høretest Er du nysgerrig på, hvordan det står til med din hørelse? Tag testen

Kundeudtalelse:

Pludselig var jeg med igen. Det handlede ikke 'bare' om, at jeg kunne høre bedre. Høreapparaterne havde også en positiv effekt på mit selvværd. Jeg var ikke længere bekymret for at være sammen med andre mennesker. Jeg vidste jo, at jeg sagtens kunne høre alt, hvad der blev sagt, og det gjorde mig tryg og mere udadvendt.

Hanne Nymand

Læs Hannes historie

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest

Vil du vide mere om at leve med et høretab?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os eller besøge din lokale afdeling. Læs mere nedenfor.