Høreapparater til en fast, lav pris pr. måned

Køb dine høreapparater til en fast, lav pris pr. måned og få samtidig en lang række fordele. Så skal du aldrig bekymre dig om din hørelse igen.

Hos Dansk HøreCenter har du mulighed for at betale dine høreapparater over 48 måneder og få vores serviceaftale Lyt til Livet PLUS med i købet. Lyt til Livet PLUS er din garanti for tryghed. Her får du en lang række fordele, som høretabsgaranti, nye høreapparater ved reparation og meget mere, der gør din hverdag nemmere og mere tryg til gode priser.

 

Disse priser dækker 2 høreapparater inkl. Lyt til Livet Plus aftale

Læs mere om Lyt til Livet PLUS her.

Prøv et høreapparat gratis i 30 dage Hos Dansk HøreCenter kan du prøve de nyeste høreapparater gratis og uforpligtende i 30 dage. På den måde får du mulighed for at finde lige netop det høreapparat, der passer perfekt til dig og din hverdag. Bestil en tid

Kundeudtalelse:

Det første jeg lagde mærke til, da jeg fik mine høreapparater var, at nu kunne jeg høre fuglene kvidre, når jeg gik en tur. Jeg havde ikke lagt mærke til, at de lyde var forsvundet, men da de var tilbage igen, fandt jeg ud af, hvor stille der egentlig var blevet omkring mig. På mit arbejde kan jeg mærke, at jeg nu bedre kan bidrage til møderne. Det har gjort mig gladere i min hverdag. Både derhjemme og på mit arbejde.

Allan Bo Christensen

Læs Allans historie

Har du spørgsmål?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.