Høreapparater fra Dansk HøreCenter

Hos Dansk HøreCenter får du præcis det, der passer til dig. Vi hjælper dig med at finde vej gennem de mange muligheder, så du kan få et helt personligt høreapparat, der passer til netop dit høretab, øre, aktivitetsniveau og smag.

Høreapparat fra Dansk HøreCenter

Få et høreapparat, der passer til netop dit behov

Vi tilbyder forskellige modeller, og vi hjælper dig hele vejen igennem processen, så du kan lytte til livet hele livet. Vi står altid klar, hvis du har spørgsmål til dine høreapparater, eller hvis du har brug for at få dem justeret.

Du kan få trådløst tilbehør til de fleste af vores apparater, som er med til at gøre din høreoplevelse komplet. Du modtager lyden direkte fra din smartphone, tv eller fastnettelefon i dit høreapparat gennem en trådløs forbindelse.

Vi tilbyder både i-øret og bag-øret høreapparater, som du kan læse mere om her på siden.

Bestil gratis batterier

Bruger du flittigt dine høreapparater, så vil du også opleve, at du jævnligt får brug for at skifte dine batterier.
For den flittige bruger er det et stort plus, at batterier til høreapparater er helt gratis og ikke mindst nemme at bestille.

Kontakt gerne Dansk Hørecenter for mere info.

Bestil batterier her

Beltone Amaze - et genopladeligt høreapparat

Beltone Amaze - et genopladeligt høreapparat

Det genopladelige høreapparat, Beltone Amaze, giver dig mulighed for øget livskvalitet uden lige. Genopladeligt, nemt og mulighed for at få fjernjusteret dine høreapparater.

Læs mere
Beltone Trust

Beltone Trust

Beltone Trust giver dig mulighed for øget livskvalitet. Beltone Trust tilbyder finjustering af dit apparat uden, at du behøver at møde i klinikken.

Læs mere
Trådløst tilbehør

Trådløst tilbehør

Det trådløse tilbehør giver dig mulighed for at modtage krystalklar lyd fra TV, stereoanlæg, PC, mobiltelefon eller f.eks. fra en foredragsholder – direkte i høreapparatet.

Læs mere
I-øret høreapparat

I-øret høreapparat

I-øret høreapparater sidder inde i selve øret. Det passer godt til dig, der lider af et moderat høretab, og så er det nærmest usynligt.

Læs mere
Bag-øret høreapparat

Bag-øret høreapparat

Bag-øret høreapparater sidder bag øret. De sidder fast med en meget lille og tynd neutral ledning, som flugter hen over kanten af øret. Denne type egner sig godt til alle former for høretab, og det er dét, de fleste bruger. De er behagelige at have på, så du glemmer nærmest, at du har høreapparater. Du kan få dem i små diskrete udgaver, men der er også mulighed for at få dem i flere farver.

Læs mere