Høreapparater

Høreapparat

Få et høreapparat, der passer til netop dit behov

Hos Dansk HøreCenter får du præcis det høreapparat, der passer til dig. Vi hjælper dig med at finde vej gennem de mange muligheder, så du kan få et helt personligt høreapparat, der passer til netop dit høretab, øre, aktivitetsniveau og smag.

Vi tilbyder forskellige modeller, og vi hjælper dig hele vejen igennem processen, så du kan lytte til livet hele livet. Vi står altid klar, hvis du har spørgsmål til dine høreapparater, eller hvis du har brug for at få dem justeret.

Du kan få trådløst tilbehør til de fleste af vores høreapparater, som er med til at gøre din høreoplevelse komplet. Du modtager lyden direkte fra din smartphone, tv eller fastnettelefon i dit høreapparat gennem en trådløs forbindelse.

Vi tilbyder både i-øret høreapparater og bag-øret høreapparater, som du kan læse mere om her på siden.

Bestil gratis batterier til høreapparater

Klik her for at se, hvordan du bestiller gratis batterier til høreapparater.

Beltone Trust

Beltone Trust

Beltone Trust giver dig mulighed for øget livskvalitet. Beltone Trust tilbyder finjustering af dit apparat uden, at du behøver at møde i klinikken.

Læs mere
Beltone Legend™:  Lyd direkte fra din iPhone®

Beltone Legend™: Lyd direkte fra din iPhone®

Høreapparatet med mulighed for lyd direkte til din iPhone® – uden brug af andre enheder. Med Beltone Legend™ kan du trådløst modtage telefonopkald, musik, film og meget mere, direkte i dine høreapparater.

Læs mere
Beltone Prime™: Høreapparatet, som ingen kan se

Beltone Prime™: Høreapparatet, som ingen kan se

Hørepparatet Beltone Prime™. Ingen kan se, at du bruger høreapparat, men du kan mærke forskellen. At trives socialt handler bl.a. om at have god hørelse.

Læs mere
Trådløst tilbehør

Trådløst tilbehør

Det trådløse tilbehør giver dig mulighed for at modtage krystalklar lyd fra TV, stereoanlæg, PC, mobiltelefon eller f.eks. fra en foredragsholder – direkte i høreapparatet.

Læs mere
I-øret høreapparat

I-øret høreapparat

I-øret høreapparater sidder inde i selve øret. Det passer godt til dig, der lider af et moderat høretab, og så er det nærmest usynligt.

Læs mere
Bag-øret høreapparat

Bag-øret høreapparat

Bag-øret høreapparater sidder bag øret. De sidder fast med en meget lille og tynd neutral ledning, som flugter hen over kanten af øret. Denne type egner sig godt til alle former for høretab, og det er dét, de fleste bruger. De er behagelige at have på, så du glemmer nærmest, at du har høreapparater. Du kan få dem i små diskrete udgaver, men der er også mulighed for at få dem i flere farver.

Læs mere