Høreapparater

Hos os får du præcis det høreapparat, der passer til dig. Vi hjælper dig med at finde vej gennem de mange muligheder, så du kan få et helt personligt høreapparat, der passer til netop dit høretab, dine ører, dit aktivitetsniveau og dit budget.

Moderne høreapparater er udviklet til at give dig den mest optimale hørelse. De hjælper dig blandt andet med at skelne lyde bedre, at kunne høre med baggrundsstøj, og retningsbestemme hvor lyden kommer fra. De kan også kobles op til dit TV eller din telefon, hvis du har en smartphone, så du kan modtage lyden fra fx telefonopkald direkte i dine høreapparater.

Nyt høreapparat til dig

Dansk Hørecenter tilbyder forskellige modeller – både apparater, der sidder i øret eller bag øret, men vigtigst af alt er det, at du uanset hvad kan få nogle nye høreapparater, som du finder behagelige og som samtidig forstærker netop de lyde, du har behov for at få forstærket. Vi tager altid en grundig samtale med dig om dine behov, inden vi sammen vælger det bedste høreapparat til dig.

Typer af høreapparater

Typer af høreapparater

Der findes forskellige typer af høreapparater. Der er både i-øret apparater og bag-øret apparater. Hvilket et, du skal vælge, kommer helt an på, hvilket høretab du har.

Produkter

Produkter

Hos Dansk HøreCenter tilbyder vi høreapparater i allerbedste kvalitet i flere forskellige prisgrupper. Vi er 100 % dansk-eget af den danske virksomhed GN, der sælger bl.a. mærket Beltone.

Høreværn og ørepropper

Høreværn og ørepropper

Formstøbte ørepropper kan beskytte dine ører mod kraftig støj og derved forebygge permanente høreskader. Der findes forskellige slags med forskellige egenskaber, som afhænger af, hvad de skal bruges til.

Hvad koster et høreapparat?

Hvad koster et høreapparat?

Hos Dansk HøreCenter finder du priser på høreapparater i forskellige priskategorier, der er inddelt efter både tekniske funktioner og hvordan høreapparatet skal tilpasses dit liv.

Tips og tricks til brug af høreapparater

Tips og tricks til brug af høreapparater

Det er vigtigt, at du passer godt på dine høreapparater. Her kan du se, hvordan du vedligeholder dine høreapparater, skifter kupler og filtre, samt hvordan du tager et høreapparat på.

Bestilling af batterier

Bestilling af batterier

Her kan du læse, hvordan du nemt og hurtigt bestiller batterier, der passer til dine høreapparater. Bruger du dine høreapparater meget, så vil du opleve, at du jævnligt får brug for at skifte dine batterier.

Hvis du ønsker at vide mere om brandet Beltone, så læs om Beltone høreapparater her.

Prøv et høreapparat gratis i 30 dage Hos Dansk HøreCenter kan du prøve de nyeste høreapparater gratis og uforpligtende i 30 dage. På den måde får du mulighed for at finde lige netop det høreapparat, der passer perfekt til dig og din hverdag. Bestil en tid
Jeg fik mit høreapparat for et år siden og det har jeg ikke fortrudt. Jeg fik høreapparaterne med hjem samme dag for at prøve dem i en måned. Da der var gået to uger, var jeg inde for at fortælle, hvad jeg syntes. Jeg kom derind, og det første, jeg sagde, var: ‘I får dem ikke tilbage – det var noget af det bedste, jeg har gjort!’

Har du spørgsmål?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.