Hvad koster et høreapparat?

Prisen på høreapparater afhænger af, hvilke funktioner apparatet skal indeholde. Du har mulighed for at få offentligt tilskud til høreapparater, hvis du opfylder betingelserne.

Hos Dansk HøreCenter finder du priser på høreapparater i forskellige priskategorier, der er inddelt efter både tekniske funktioner og hvor meget du ønsker, at dit høreapparat skal kunne, for at leve op til dit liv. Har du en aktiv eller måske en mere rolig hverdag? Ønsker du bestemte funktioner som online justering, genopladelige batterier eller opkobling til dit TV?

Betal med det samme eller med en fast, lav ydelse pr. måned

Du kan vælge både at betale høreapparatet med det samme eller via en fast månedlig ydelse. 

En serviceaftale, der gør det lettere for dig

Hos Dansk HøreCenter hjælper og vejleder vi dig, så du kan finde netop den høreapparatløsning, som passer til dig og din hverdag. For at gøre det så let for dig som muligt at have høreapparater, tilbyder vi en serviceaftale, Lyt til Livet PLUS, der sikrer dig ubegrænset service, garantier og rabatter på blandt andet tilbehør. Læs meget mere om vores serviceaftale, Lyt til Livet PLUS her.

Priser på høreapparater

Priser på høreapparater

Vi har alle forskellige behov og ønsker til høreapparater. Derfor kan du få høreapparater i 5 forskellige prisklasser hos os. Så kan du vælge den løsning, der passer bedst til din dine behov.

Finansieringsmuligheder

Finansieringsmuligheder

Vi tilbyder delbetaling i samarbejde med Resurs Bank. Det betyder, at du betaler et fast, lavt beløb pr. måned. Afhængig af beløb kan du betale over 12, 24, 36 eller 48 måneder. 

Tilskud til høreapparater

Tilskud til høreapparater

Når du skal købe høreapparater, har du forskellige muligheder for tilskud, som du kan benytte dig af – både offentlige og private. Her kan du læse mere om, hvilke tilskud du kan benytte dig af.

Prøv et høreapparat gratis i 30 dage Hos Dansk HøreCenter kan du prøve de nyeste høreapparater gratis og uforpligtende i 30 dage. På den måde får du mulighed for at finde lige netop det høreapparat, der passer perfekt til dig og din hverdag. Bestil en tid

Kundeudtalelse:

Jeg er så glad for, at jeg gik ind til Dansk HøreCenter. Servicen er helt i top, og de har virkelig lyttet til mig og mine behov. Her føler jeg mig rigtig godt tilpas, og der er altid en meget venlig tone. Jeg ville ønske, jeg havde fået høreapparater tidligere. Jeg vil anbefale alle, der lever med nedsat hørelse; gør noget ved det.

Bodil Andersen

Har du spørgsmål?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.