Kære kunde.
På grund af ferie kan der være ændrede åbningstider i dit lokale hørecenter, f.eks. for Åben Service.
Vi anbefaler derfor at du ringer til vores Kundecenter på 70 230 560 inden dit besøg - medmindre du har en aftale.
Vi glæder os til at hjælpe dig med din hørelse.
Høreapparater

Typer af høreapparater

Der findes forskellige typer af høreapparater, som alle kan deles op i henholdsvis i-øret apparater og bag-øret apparater. Begge former for høreapparater er diskrete og fremstår næsten usynlige for andre. Det er derfor din grad af hørenedsættelse og din smag, der er udgangspunktet for, hvilket apparat, der passer til bedst dig.

 

I-øret høreapparat

I-øret høreapparat sidder inde i selve øret. Det passer godt til dig, der lider af et moderat høretab, og så er det nærmest usynligt.

Hvad er fordelen ved denne type høreapparat?
• Det bliver tilpasset til netop din øregang
• Det er nærmest usynligt
• Det er nemt at håndtere for dig, når du skal tage det af og på

Hvordan fungerer et i-øret apparat?
Lyden i i-øret modellerne bliver sendt gennem en ganske tynd tråd til modtageren. Modtageren, som skal opfange lyde fra omgivelserne, sidder inde i selve din øregang. Du skal ikke være nervøs for, at apparatet falder ud, da høreapparatet består af en slags ’øreprop’, som er unikt formet til din øregang. Det betyder, at det bliver siddende, hvor det skal – nemlig i dit øre.

Den måde, dit øre er formet på, har betydning for, om du kan bruge et i-øret høreapparat. Vi former apparaterne, så de passer perfekt til din øregang, men det er selvfølgelig også et spørgsmål om smag. Det er ikke alle, der bryder sig om at have noget inde i øret, og hvis det er tilfældet for dig, så læs mere om bag-øret høreapparater. Hvis du har en irriteret øregang, er dette heller ikke modellen for dig.

Det er ikke alle høretab, hvor en i-øret model kan hjælpe dig. Derfor skal du altid i samarbejde med din audiologist finde den løsning, som passer til netop dig, dine behov og ønsker.

De fleste af vores høreapparater kan fås som i-øret model. Spørg din audiologist, om der findes et apparat, der passer til dig. Se vores høreapparater her.

Bag-øret høreapparat

Bag-øret høreapparater sidder bag øret. De små høreapparater sidder fast med en meget lille, tynd og neutral ledning, som flugter hen over kanten af øret. Denne type egner sig godt til alle former for høretab, og det er den løsning, de fleste bruger. De er behagelige at have på, så du glemmer nærmest, at du har høreapparater. Du kan få dem i små diskrete udgaver, men der er også mulighed for at få dem i flere farver.

Hvad er fordelen ved denne type høreapparat?
• Det passer til de fleste høretab, og det er den løsning, som de fleste vælger
• Det er brugervenligt og nemt at håndtere
• Der er plads til ’større’ batterier, så du opnår mere kraftfulde lyde
• Det er komfortabelt at have på, så du bemærker det næsten ikke
• Farven kan tilpasses til din hår- eller hudfarve, så det æstetisk passer til dig

Hvordan fungerer et bag-øret høreapparat?
Selve apparatet sidder bag dit øre, hvorfra den lille, neutrale ledning flugter hen over kanten af dit øre og leder lyden ind til din øregang, hvorefter du opfatter lyden. Den del, som modtager lyden fra omgivelserne, sidder bag dit øre, hvilket betyder, at du lettere opfanger lyde. Læs mere om vores forskellige høreapparater her.

Bluetooth høreapparater

Med Bluetooth høreapparater oplever du en helt særlig del af høreapparatteknologien, da du kan få dine telefonsamtaler, yndlingsmusik eller lydbøger direkte i dine høreapparater. Med denne funktion får du en helt særlig lydoplevelse, og det er ikke svært at betjene.

Læs mere om Bluetooth høreapparater og se, om det er noget for dig.

Genopladelige høreapparater

Et genopladeligt høreapparat giver dig følelsen af frihed, fordi du altid nemt og bekvemt kan sørge for, at der er batteri på dine apparater. Derudover er det også nemt at betjene og en miljøvenlig løsning.

Læs mere om genopladelige høreapparater og bliv klogere på, om det er sådan en løsning, du skal investere i.

Kundeudtalelse:

I dag har jeg høreapparater, og jeg har stor glæde af dem - ikke mindst teleslyngen. Desuden går lyden fra min telefon direkte ind i apparaterne, så jeg for eksempel kan høre musik i bussen. Dog med en advarsel fra mine børn: Du må ikke synge med!

Anne-Margrethe R.  

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest

Kundeudtalelse:

Pludselig var jeg med igen. Det handlede ikke 'bare' om, at jeg kunne høre bedre. Høreapparaterne havde også en positiv effekt på mit selvværd. Jeg var ikke længere bekymret for at være sammen med andre mennesker. Jeg vidste jo, at jeg sagtens kunne høre alt, hvad der blev sagt, og det gjorde mig tryg og mere udadvendt.

Hanne Nymand

Vil du vide mere om høreapparater?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Produkter


Se, hvilke hvilke høreapparatmodeller vi kan tilbyde dig, der passer til din livsstil.

Høreværn og ørepropper

Der findes forskellige høreværn og ørepropper til forskellige formål.

Hvad koster et høreapparat?

Priser på høreapparater i forskellige priskategorier.

Tips og tricks til brug af høreapparater

Vedligeholdelse og guide til filtreskift og rengøring af høreapparater.

Bestilling af batterier


Bestil batterier og guide til hvordan du skifter batteri på dine høreapparater.