Serviceaftale for fuld tryghed

Lyt til Livet priser og vilkår

Lyt til Livet PLUS er din sikkerhed for tryghed. Du kan købe en Lyt til Livet Plus serviceaftale på to måder:

  • 49 kr. om måneden*
  • 2.295 kr. kontant, der dækker produktets garantiperiode i 4 år

Du kan købe aftalen samtidig med at du køber nye høreapparater eller senere i forløbet.

Nedenfor kan du læse om de vilkår, der gør sig gældende for Lyt til Livet PLUS.

*Ved 48 måneders betaling. Forudsætter aftale med Nordea Finans.

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest

På mit arbejde kan jeg ikke undvære min hørelse, og Dansk HøreCenter har hjulpet mig med at få den bedste løsning. Jeg synes, de har lyttet til mine ønsker og de behov, jeg har. Jeg fik hurtigt en tid en dag, hvor det passede mig. Jeg havde en rigtig god dialog med audiologisten, og hun fokuserer på mig, mine behov og ønsker, så jeg kan varmt anbefale Dansk HøreCenter til alle, der har udfordringer med hørelsen.

Allan Bo Christensen

Læs Allans historie

Vil du vide mere om serviceaftale for fuld tryghed?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Lyt til Livet PLUS

Der er en række fordele ved at tegne en Lyt til Livet PLUS serviceaftale. bl.a. får du en tørreboks eller fjernbetjening til dine høreapparater med, når du opretter dig.