Hos Dansk HøreCenter ønsker vi, at du får en tryg og værdifuld oplevelse som bruger af dine nye høreapparater. Derfor bliver du mødt af professionelle audiologister, der sikrer dig et godt forløb. Din livsstil og unikke behov er vores udgangspunkt, så vi sikrer, at du bliver tilfreds. 

I Dansk HøreCenter følger vi dig hele vejen
I Dansk HøreCenter følger vi dig hele vejen

Personlig rådgivning 

I Dansk HøreCenter er du og din hørelse i centrum. Du får en grundig og professionel undersøgelse af din hørelse og god tid til at få svar på alle dine spørgsmål.  

Vores audiologister er eksperter i alle aspekter af høretab og er udvalgt både på baggrund af deres faglige kompetencer og menneskelige egenskaber, så de lever op til den høje kvalitet, der er vores varemærke. 

Ved hjælp af vores unikke koncept “Din vej til bedre hørelse” udarbejder vi en detaljeret profil af din hørelse og dine behov. På den måde sikrer vi os, at vi sammen finder den helt rigtige høreløsning til dig. 

Når du prøver dit første sæt høreapparater, er du i løbende kontakt med din audiologist, så du får det optimale ud af apparaterne i din 30 dages prøveperiode. 

Det betyder, at vi følger dig hele vejen, så du kan få succes med dit høreapparat. 

Fri service

Hos Dansk HøreCenter giver vi dig den bedste service, så du til enhver tid kan få hjælp til dine høreapparater og frit få dem justeret i garantiperioden.  

Vi følger dig tæt både i hele tilpasningsperioden, men også når du bliver erfaren høreapparatsbruger. Det er nemlig vigtigt, at du altid føler dig velkommen hos os.  

Vi har stort set ingen ventetid, vi tilbyder 4 års garanti, og vi er kun et telefonopkald væk. 

Du vælger selv, om du vil kigge forbi dit lokale hørecenter og få dine høreapparater justeret, eller om du foretrækker, at vi gør det online*. 
 
*Online-justering er ikke muligt ved alle høreapparater. Spørg din audiologist, om netop dine apparater har denne funktion.   

Du får fri service og justering i 4 år
Du får fri service og justering i 4 år

Ingen ventetid

I Dansk HøreCenter kan du springe køen over og hurtigt få hjælp til din hørelse.  

Vi har næsten ingen ventetid til en gratis høretest, og du kan låne et sæt høreapparater med hjem med det samme. På den måde er du godt hørende allerede ved første besøg.  

Mere end 25 års erfaring med at behandle høretab 

I Dansk HøreCenter har vi mere end 25 års erfaring med at hjælpe mennesker med at blive godt hørende igen.  

Vi forstår, at høretab kan være et følsomt emne, og derfor vil du altid blive mødt med empati og forståelse i hele forløbet.  

Det er vores vigtigste opgave at hjælpe dig med at få en bedre hørelse, så du kan leve livet fuldt ud. 

Livet er jo lidt sjovere, når vi hører sammen.  

Ingen skal stå alene med et høretab

I Dansk HøreCenter ønsker vi at være det naturlige førstevalg for høreløsninger. Ingen skal stå alene med et høretab.

Vi har noget for alle - også for dig. 

Derfor har vi høreapparater i alle prisklasser - lige fra gode basisapparater til markedets absolutte topmodeller med den nyeste teknologi. 

Du får en høreløsning tilpasset dig og dine behov
Du får en høreløsning tilpasset dig og dine behov

I Dansk HøreCenter får du hjælp, når du har brug for det

Som kunde i Dansk HøreCenter er det nemt at få hjælp, når du har brug for det.  

 

  • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Ring til Kundecentret  I Kundecentret sidder vores erfarne og dygtige medarbejdere og audiologister klar til at hjælpe dig over telefonen her og nu. Og du kommer ikke til at hænge i en lang telefonkø - vi besvarer nemlig 90 % af opkaldene inden for 45 sekunder 
     
  • Har du brug for en justering af dit høreapparat?  Vi har kort ventetid og 37 hørecentre landet over. Og du kan få en tid i lige netop det hørecenter, der passer dig 
     
  • Mangler du tilbehør til dit høreapparat? Kig forbi dit lokale hørecenter  
    Vi har Åben Service på udvalgte dage, hvor audiologisten står klar til at hjælpe dig med tilbehør, spørgsmål og mindre justeringer 

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du finde svar på nogle af de mest stillede spørgsmål.

Generelt

Ventetider på høreapparater er kun fra 1 til 14 dage hos Dansk HøreCenter. Dette er modsat det offentlige, hvor ventetiden kan være op til 120 uger afhængig af, hvilken region du hører til. Læs mere om ventetid på høreapparater her.

På de offentlige klinikker bliver du tildelt det billigst mulige hjælpemiddel til dit høretab og behov. Hos Dansk HøreCenter har vi det største udvalg og de nyeste løsninger på høreapparatsområdet, og du bestemmer selv, hvilket høreapparat og hvilken løsning, du ønsker. Læs mere de forskellige høreapparater her.

Nej, hos Dansk HøreCenter er høreundersøgelsen gratis. Du kan bestille tid til høretest her.

Ja, du bedes bestille tid i forvejen, således at vi kan afsætte tid og ressourcer til at give dig den bedst mulige behandling. Du kan bestille tid til høretest her.

Ja, du kan gratis og uforpligtende prøve et høreapparat. Vi finder sammen den rigtige løsning til din hverdag og dine behov. Bestil tid til høretest her.

 

Høreapparater og tilbehør

Batterierne skal typisk skiftes efter 3-5 dage afhængigt af batteristørrelsen på dine høreapparater. Hvis du ofte befinder dig i larmende omgivelser, skal batterierne skiftes oftere.

Hvis du ikke vil skifte batterier, kan du få høreapparater med genopladelige batterier, der oplader, mens du sover.

Batterier er gratis og kan bestilles her.

Det er individuelt, hvornår du har behov for at rense dine høreapparater. Derfor er det en god vane at kigge på dine høreapparater jævnligt og rense dem, hvis de er snavsede.

Her kan du læse mere om, hvordan du renser dine høreapparater.

Du kan få lyden fra telefonopkald, lydbøger og musik direkte i dine høreapparater via din smartphone.

iPhone og Android-brugere (iPhone 5 eller nyere og Android 10 eller nyere) kan streame direkte til Beltone Amaze høreapparater. Hvis du har en anden type høreapparater eller en tidligere iPhone/Android-version, kan du streame lyd ved hjælp af trådløst tilbehør via bluetooth.

Først skal du placere dine høreapparater i den tilhørende oplader. Når høreapparaterne er placeret i opladeren, vil du kunne se, at høreapparatets lys blinker langsomt. Det betyder, at opladningen nu er i gang. Sørg for at give apparaterne et ekstra tryk ned i opladeren, hvis du ikke kan se, at de lader op.

Når dine høreapparater er fuldt opladet, vil høreapparaterne ikke længere blinke, men lyset vil derimod være konstant. Dette lys slukkes, når du fjerner høreapparaterne fra opladeren.

 

 

Tilskud

For at få tilskud til høreapparater, skal du være fyldt 18 år og have en hørenedsættelse. For at kunne benytte det offentlige tilskud, kræver det en henvisning fra en ørelæge. Læs mere her.

Har du høreapparater i forvejen, uanset om det er fra en offentlig høreklinik eller fra en privat høreklinik, er du berettiget til nyt tilskud hvert 4. år. Læs mere her.

Er du tilskudsberettiget, giver Sygeforsikringen “danmark” tilskud. Læs mere her.

Du kan få momsen tilbage, hvis du er udenlandsdansker og bosat i et ikke EU-land.

 

Fejlsøgning

 

Opdatering 03-05-2022:

GN kan se fra de informationer, de modtager, at de forbindelsesproblemer, der har været i iOS 15.4, allerede i vid udstrækning er løst ved udgivelsen af iOS 15.4.1.

Hvis du fortsat oplever problemer, kan de løses permanent ved at genparre høreapparaterne til din telefon.

---------------------------------------------------

Med opdateringen til iOS 15.4 har nogle iPhone-brugere oplevet problemer med, at deres ReSound Smart-, ReSound Smart 3D- eller Beltone HearMax-apps' hovedskærm bliver sort.

Apple har allerede frigivet en ny opdatering, iOS 15.4.1, der ser ud til at løse hovedproblemet med at skulle parre høreapparaterne igen, efter at iPhone er genstartet. Men GN får meldinger om andre problemer - herunder med forbindelsen til appen og problemer med at fuldføre parring til app på grund af "Ufuldstændig parring"-fejlmeddelelse .

Det er vigtigt at bemærke, at opdatering til iOS 15.4.1 ikke løser problemet med den sorte eller blanke skærm. For at løse dette fuldt ud skal du som bruger først opdatere til iOS 15.4.1 og derefter parre dit høreapparat igen i henhold til nedenstående instruktioner.

1. Opdater iPhone til nyeste iOS 15.4.1.

2. Åbn appen, og observer sort/blank skærm. Sæt appen i baggrunden, og gå til iOS-høreapparatindstillinger.

3. Fjern parringen i iOS, genstart høreapparatet, og par høreapparaterne igen.

4. Åbn appen igen, og fuldfør parringsflowet.

Baseret på GN’s erfaringer bør dette forhindre høreapparaterne i at miste forbindelsen, efter at en telefon er blevet genstartet, mens den kører iOS 15.4.1.

I tilfælde af at du som bruger ikke straks kan parre dit høreapparater med appen, kan du vælge kun at bruge iPhone MFi-indstillingerne (tredobbelt klik), indtil de app-relaterede problemer er løst fuldt ud. 

GN arbejder på at vurdere det fulde omfang af problemet i samarbejde med Apple. Vi opdaterer her, når der er nyt om problemet. 

01-09-2022: Opdateret

Efter Android 12-opdateringen i februar har GN arbejdet på at undersøge årsagen til og finde løsningen på de periodiske forbindelsesproblemer, som flere høreapparatbrugere oplever, når de streamer og gentilslutter deres høreapparater til telefonen.

Som nævnt tidligere, så er forbindelsesudfordringerne ikke relateret til høreapparaterne eller GN's apps, men derimod til forbindelsesprotokollen mellem Samsung-smartphones med Android 12-opdateringen og høreapparaterne.

Det har vist sig, at Samsungs forbindelsesprotokol fejlagtigt fortolker modtagerfrekvensen som en afbrydelse. Samsung har erkendt fejlen og vil implementere en rettelse i deres protokol.

Samsung har annonceret, at denne rettelse er planlagt i fremtidige opdateringer, der understøtter Android 13. Disse opdateringer fra Samsung forventes i perioden oktober til november.

Vi anbefaler stadig, at høreapparatbrugere ikke opdaterer deres smartphone til Android 12. Og hvis smartphonen allerede er blevet opdateret, anbefales det at slå flytilstand til og fra for at løse problemerne på kort sigt.


11-04-2022: Opdateret

Problemet med Android 12 er desværre stadig ikke løst. Problemet er identificeret og ligger i Googles protokol, men der er desværre ingen permanent løsning på nuværende tidspunkt. Problemet ligger som tidligere fortalt hverken i høreapparater eller apps. 

En midlertidig løsning, der kan fungere for nogle brugere - men ikke alle - er at slå flytilstand til og fra på telefonen for at genetablere forbindelsen.

Så snart vi ved mere, informerer vi om det på denne side. 


01-03-2022: Opdateret

I dag bliver der frigivet en opdatering til den tidligere omtalte Android 12-opdatering.

Denne nye opdatering løser dog IKKE forbindelses- og streamingproblemerne.

Vi anbefaler, at du - indtil videre - fortsat ikke opdaterer din telefon til Android 12.

Det er vigtigt at understrege, at tilslutningsproblemerne ikke er relateret til høreapparaterne men til forbindelsesprotokollen, der er leveret af Android. Vores moderselskab GN Hearing, som producerer alle vores høreapparater, er opmærksom på problemet og arbejder tæt sammen med Android-smartphone-producenterne for at finde en løsning.


Nogle høreapparatsbrugere har oplevet udfordringer, efter de har opdateret deres Android-telefon (primært Samsung) til version 12.

Det virker, som om det ene af høreapparaterne afbryder forbindelsen til Android-telefonen ved genforbindelse. Dét giver problemer med at justere lydstyrken og streame lyd fra telefonen til høreapparaterne.

Derfor fraråder vi høreapparatsbrugere at opdatere til Android version 12.

Tilslutningsproblemerne er ikke relateret til høreapparaterne eller appen, men snarere til forbindelsesprotokollen mellem telefonen og høreapparaterne leveret af Android.

Hvis du allerede har opdateret din telefon, anbefaler vi, at du ikke bruger Bluetooth-forbindelsen indtil videre. 

Der bliver arbejdet på højtryk på at løse problemet.

Nogle kunder kan opleve, at deres høreapparat bliver "smidt af telefonen", hvis de ikke har opdateret deres software til app og telefon.

Derfor anbefaler vi som udgangspunkt, at man altid holder sin telefon- og app-software opdateret til den nyeste version (dog med undtagelse af Android 12 - se ovenfor). 

Hvis du oplever udfordringer med, at din høreapparater ikke lader op, kan det være fordi de sidder forkert i opladeren. Du kan teste om de sidder rigtigt ved at placere dine høreapparater i opladeren. 

Du vil se et lys blinke langsomt, når høreapparaterne er placeret rigtigt i opladeren. Ser du ikke dette lys, lader høreapparaterne ikke op, og du kan forsøge med at give høreapparaterne et ekstra tryk ned i opladeren. 

 

For at teste om din oplader virker, skal du først placere dine høreapparater i den tilhørende oplader. Når høreapparaterne er placeret i opladeren, vil du kunne se, at høreapparatets lys blinker langsomt. Sørg for at give apparaterne et ekstra tryk ned i opladeren, hvis du ikke kan se, at de lader op.

 

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest