Dansk HøreCenter

Slagelse

Du finder os på Langes Gaard 12, 4200 Slagelse

HUSK - Åben Service onsdag og fredag kl. 12.00-13.00 (uden tidsbestilling)

OBS: Afdelingen holder ferielukket i uge 30.

Du kan få hjælp til:

  • Udlevering og køb af nye filtre
  • Udlevering og køb af kupler 
  • Skift af slanger
  • Mulighed for at få fjernet kupler i øregangen
  • Indlevering af høreapparater til reparation

Hvis du har behov for justering af dine høreapparater eller andet så ring og bestil tid på telefon 70 230 560 alle hverdage mellem kl. 8.00-14.00.

Telefontid

Åben efter aftale.
Ring alle hverdage kl. 8.00-14.00 for at bestille en tid.

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og senest inden for 3 hverdage.

Adresse

Langes Gaard 12

4200 Slagelse

Handicapvenlig indgang

Få en gratis høretest
- og prøv et høreapparat helt uforpligtende i 30 dage

Velkommen til Danmarks mest serviceorienterede hørecenter. Vi fokuserer altid på at levere høj kvalitet og grundig rådgivning, så du får den bedste hjælp til dine udfordringer. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra en høretest over valg af høreapparater til beskyttelse af din hørelse i form af ørepropper og høreværn.

Ved at vælge Dansk Hørecenter får du rådgivning fra hørespecialister, der lytter til dig, samt kvalitetsprodukter i alle priskategorier. Vi har altid 4 års garanti på høreapparater, så din investering er sikker hos os.

Du og din hørelse er i trygge hænder hos Dansk HøreCenter.

 

Jeg synes, den service og hjælp jeg har fået, fra jeg fik de første høreapparater på prøve og indtil nu, er utrolig god og professionel. Kan anbefale afdelingen i Hjørring.

Heine, Trustpilot 12. januar 2020

 

Sådan finder du os

Dansk HøreCenter Slagelse ligger i forbindelse med ’Vores Lægehus’ på Langes Gaard 12, st. th. Med disse ydre rammer byder hørecentret på særdeles handicapvenlige forhold med bl.a. rampe ved døren, så det er nemt og bekvemt at komme ind med en kørestol, rollator eller andet hjælpemiddel. Når du træder ind i hørecentret, bemærker du straks det dejlige, store og lyse lokale, som danner de indre rammer for hørecentret.

Du har mulighed for at parkere foran hørecentret, men er der ikke en ledig plads, kan du benytte parkeringskælderen ved Rådhuspladsen, dog mod betaling. Inden for 500 meter finder du det nærmeste busstoppested, og ellers er der 15 minutters gang til stationen.

Har du besøgt vores afdeling, vil vi sætte stor pris på din anmeldelse.

En del af

25 års erfaring

Certificeret

Landsdækkende service

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Du kan også ringe på 70 230 560.

Kontakt os

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest