Høreapparater

Bestil gratis batterier til høreapparater

Bruger du flittigt dine høreapparater, så vil du også opleve, at du jævnligt får brug for at skifte dine batterier. For den flittige høreapparatbruger er det et stort plus, at batterier til høreapparater er helt gratis og ikke mindst nemme at bestille.

Online bestilling af batterier til høreapparater

Hvis du har brug for mere end en enkelt pakke batterier, så kan du benytte dig af online bestilling af høreapparatbatterier. Det er meget nemt, bekvemt og ganske gratis at bestille og få tilsendt batterier, der passer til netop dine høreapparater, som leveres lige til døren.

Du kan bestille batterier til dit høreapparat online. Vi gør opmærksom på, at det er Oticon, der i Danmark distribuerer batterier til alle typer af høreapparater. Det betyder, at selvom dit høreapparat er af mærket Beltone, GN Resound eller Interton kan du også bestille gratis batterier her:

Du skal bare angive, hvilken adresse de skal leveres til. Du kan også indgå i en batteriordning, så du løbende får tilsendt batterier.

Hvis du oplever, at du har brug for hjælp, når du benytter dig af at bestille batterier til høreapparater online, kan du også gøre brug af denne guide. Guiden vil hjælpe dig igennem din bestilling af batterier til dine høreapparater, og den er god til at give dig et overblik over bestillingsprocessen.

Hvilken type batteri skal jeg vælge til mine høreapparater?

Hvis spørgsmålet ”hvilken type batteri skal jeg vælge til mine høreapparater?” melder sig, så er du meget velkommen til at kontakte Dansk HøreCenter på tlf. 70 230 560. Vi sidder klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 08.00-18.00 og fredag kl. 08.00-17.00. Vi hjælper dig gerne og svarer på de spørgsmål, du har angående batterier til høreapparater eller andet.

Sådan skifter du batteri i dine høreapparater

Se hvordan du hurtigt og nemt skifter batteri i dine høreapparater.

Find dit lokale Dansk HøreCenter

Hvis du har nogle spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling af batterier er du velkommen til at kontakte dit Lokale Dansk HøreCenter.

Kundeudtalelse:

Pludselig var jeg med igen. Det handlede ikke 'bare' om, at jeg kunne høre bedre. Høreapparaterne havde også en positiv effekt på mit selvværd. Jeg var ikke længere bekymret for at være sammen med andre mennesker. Jeg vidste jo, at jeg sagtens kunne høre alt, hvad der blev sagt, og det gjorde mig tryg og mere udadvendt.

Hanne Nymand

Vil du vide mere om høreapparater?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Typer af høreapparater


Der findes to typer af høreapparater: i-øret og bag-øret apparater.

Produkter


Se, hvilke hvilke høreapparatmodeller vi kan tilbyde dig, der passer til din livsstil.

Høreværn og ørepropper

Der findes forskellige høreværn og ørepropper til forskellige formål.

Hvad koster et høreapparat?

Priser på høreapparater i forskellige priskategorier.

Tips og tricks til brug af HA

Vedligeholdelse og guide til filtreskift og rengøring af høreapparater.