At leve med høretab

Det kan føles frustrerende og ensomt, når dine omgivelser har det sjovt, og du føler, du står på sidelinjen og kigger på, fordi du ikke kan høre, hvad der foregår.

Høretab kan heldigvis oftest behandles. Det er bare vigtigt at være opmærksom på, hvornår hørelsen begynder at svigte, så du kan tage det første skridt mod at leve med høretab: høreprøven. Her på siden kan du læse om forskellige aspekter af at leve med et høretab, og hvorfor det er så vigtigt at få gjort noget ved det.

Efter min far har fået høreapparater hos Dansk HøreCenter, har vi fået et tættere sammenhold. Det er kanon, at han gjorde noget ved det.

Har din nærmeste et høretab?

Det kan være svært at erkende, at man lever med nedsat hørelse. Måske fordi man er for stædig til at erkende høretabet og har brug for et lille skub fra de nærmeste.

Tips til at leve med høretab

Et høreapparat kan i mange tilfælde give dig god hørelse igen, men i nogle omgivelser kan der være behov for lidt ekstra forberedelse og vedholdenhed.

Pludselig var jeg med igen. Det handlede ikke 'bare' om, at jeg kunne høre bedre. Høreapparaterne havde også en positiv effekt på mit selvværd. Jeg var ikke længere bekymret for at være sammen med andre mennesker. Jeg vidste jo, at jeg sagtens kunne høre alt, hvad der blev sagt, og det gjorde mig tryg og mere udadvendt.

Hanne Nymand

Læs Hannes historie

Kundernes bedømmelse af Dansk HøreCenter er Fremragende

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest

Har du spørgsmål?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.