Historie fra det virkelige liv

Bodil fik sin hørelse igen

Bodil er på banen igen – og nu med god hørelse

Bodil lever et aktivt pensionistliv med sport, børn og børnebørn som en stor del af hverdagen. Hun har dog ikke altid været i stand til at nyde aktiviteterne fuldt ud pga. sin nedsatte hørelse. Det forandrede sig heldigvis efter hun besøgte Dansk HøreCenter.

”Min familie og venner gav mig et kærligt skub, så jeg kunne få høreapparater”

Når man ikke kan høre, sætter man sig ofte tilbage i stolen og undlader at blande sig for meget i samtaler. Det kunne Bodil mærke på hjemmefronten, men også på tennisbanen, hvor hun og veninderne i mange år har nydt sporten sammen. Hun lagde mærke til, at hun ikke længere kunne høre, hvad der foregik på den anden side af nettet, og det gjorde hende meget trist. ”Jeg følte mig faktisk udenfor pga. min dårlige hørelse, og jeg trak mig tilbage i samtalerne, for jeg ville ikke være til besvær og føle mig dum,” fortæller hun. Derfor er hun rigtig glad for, at familien og vennerne fik hende overtalt til at gøre noget ved hørelsen.

Bodil Andersen
Bodil Andersen

God service hos Dansk HøreCenter

Bodil fik lavet en dybdegående høretest hos Dansk HøreCenter, der tog hensyn til hendes behov og aktive livsstil.

Derefter fik hun et par høreapparater med hjem, som hun kunne prøve i vante omgivelser gratis i 30 dage. Hun har haft høreapparaterne på lige siden.

"Jeg er så glad for, at jeg gik ind til Dansk HøreCenter. Servicen er helt i top, og de har virkelig lyttet til mig og mine behov. Her føler jeg mig rigtig godt tilpas, og der er altid en meget venlig tone,” fortæller Bodil.
Udover den gode og personlige service, nyder Bodil også godt af, at der nærmest ikke er ventetid, når hun skal have justeret sine høreapparater. Det er dejligt, når man har en hverdag med mange aktiviteter.

En fantastisk hverdag med høreapparater af høj kvalitet

Bodil nyder, at hun endelig får det hele med i sin hverdag. ”Det er dejligt, at jeg nu kan høre mine børnebørns latter og sjove historier igen – det har været en rigtig stor ting for mig.”
Også på tennisbanen gør apparaterne en enorm forskel for hende: ”Jeg er mere med i spillet, og jeg kan høre, når bolden er ’out’. Det er også meget smart, at apparaterne har en app til telefonen, hvor jeg kan justere mine høreapparater i forhold til det miljø, jeg er i. Den bruger jeg tit.”

Helt generelt har Bodil fået en fantastisk hverdag med de nye høreapparater. Det har givet hende øget livskvalitet, for nu er hun mere på banen igen – både når det gælder tennis og i alle andre sociale sammenhænge.

En dårlig oplevelse hos et andet hørecenter

Det er ofte svært at erkende, at man lever med nedsat hørelse, og det var det også for Bodil.
Så da hun endelig besluttede sig for, at der skulle gøres noget ved det, var det grænseoverskridende at gå ind til hørecenteret. Uheldigvis fik Bodil en rigtig dårlig oplevelse, da hun første gang forsøgte sig med en høretest i et andet hørecenter end Dansk Hørecenter.

”Jeg blev bedt om at tage høretesten i venteværelset, hvor der sad rigtig mange mennesker. Det var utroligt ubehageligt at sidde der foran alle de andre, og det hele var meget kaotisk med masser af larm.” Hun måtte pænt sige nej tak og forlade det andet hørecenter med en ubehagelig fornemmelse maven. På det tidspunkt var hun sikker på, at hun aldrig ville ind til en høretest igen.

Bodil anbefaler Dansk HøreCenter

Den ubehagelige oplevelse var faktisk nok til, at Bodil var lige ved at droppe det med høreapparater. Men så fik hendes mand hende med ind til Dansk HøreCenter.

Audiologisten fra Dansk HøreCenter tog sig rigtigt godt af hende og førte hende ind i et rum, hvor de stille og roligt talte om hendes behov, livsstil og tanker om at leve med en hørenedsættelse.

”Det er jo en stor beslutning at gå ind til en høretest, for man er jo rigtig ked af, at der er noget, der ikke fungerer optimalt længere. Og så er det dejligt at komme til nogen, som både forstår ens mange følelser omkring det og har styr på, hvordan man finder en god løsning – så jeg kan i høj grad anbefale Dansk HøreCenter til andre,” siger hun med et stort smil.

Prøv et høreapparat gratis i 30 dage Hos Dansk HøreCenter kan du prøve de nyeste høreapparater gratis og uforpligtende i 30 dage. På den måde får du mulighed for at finde lige netop det høreapparat, der passer perfekt til dig og din hverdag. Bestil en tid

Læs flere historier fra det virkelige liv

Mød Hanne

Mød Hanne

Hanne var lidt ked af det, da hun skulle have sine første høreapparater. Men efter 30 dages gratis prøveperiode, havde hun slet ikke lyst til at undvære dem igen.                                         

Mød Allan

Mød Allan

Som engageret personalechef med mange medarbejdere og dertil et aktivt fritidsliv er det vigtigt for Allan at kunne høre godt. Men det kunne han ikke, før han fik høreapparater fra Dansk HøreCenter.

Mød Uffe

Mød Uffe

For Uffe var der flere forskellige ting, som fik alarmklokkerne til at ringe, og fik ham til at få foretaget en høretest. Han kunne fx ikke længere høre vaskemaskinens bippen, når vaskeprogrammet var færdigt.

Har du spørgsmål?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.