Kære kunde.
På grund af ferie kan der være ændrede åbningstider i dit lokale hørecenter, f.eks. for Åben Service.
Vi anbefaler derfor at du ringer til vores Kundecenter på 70 230 560 inden dit besøg - medmindre du har en aftale.
Vi glæder os til at hjælpe dig med din hørelse.

Hvordan får jeg et høreapparat?

Dansk HøreCenter hjælper dig hele vejen, så du ikke skal være bekymret om din hørelse igen.

Hvis du mener, at du har behov for et høreapparat, kan du altid kontakte Dansk HøreCenter for en gratis og uforpligtende høretest. Hos Dansk HøreCenter tager vi altid udgangspunkt i dine behov, dit liv og dit budget. På den måde finder vi frem til netop de høreapparater, der passer til dig.

6 nemme trin til en bedre hørelse

Trin 1: Kontakt Dansk HøreCenter

Første trin mod en bedre hørelse er at kontakte Dansk HøreCenter. Her bestiller du en tid til en høretest. Så finder vi sammen en tid, der passer dig.

Trin 2: Høreprøve

Du møder op til høreprøve i dit lokale Dansk HøreCenter. Her vil du sammen med audiologisten gennemgå i hvilke situationer, du har svært ved at høre. På den måde er vi sikre på, at du får de helt rigtige høreapparater, der passer til dig og din hverdag. Du bliver hjulpet godt igennem hele høreprøven, så der er ikke noget at være nervøs for.

Trin 3: Høreapparater

Sammen med audiologisten finder I frem til de høreapparater, der passer til dig og din hverdag. Herefter får du lov til at få dem med hjem med det samme for at prøve dem i 30 dage.

Trin 4: Tilpasning

I løbet af de 30 dage, hvor du har høreapparaterne på prøve, skal du til nogle tilpasningsaftaler i hørecentret. Dette er for at være sikker på, at høreapparaterne er tilpasset, så du får mest muligt ud af dem. Det er også i denne periode, hvor du skal afprøve apparaterne i de situationer, hvor du har svært ved at høre.

Trin 5: Tilskud

Når du har fundet de høreapparater, der passer til dig og din hverdag, og du har fundet ud af, at de hjælper dig i de situationer, hvor du har haft sværrest ved at høre, så skal du søge tilskud.
Her hjælper vi dig hele vejen med valg af ørelæge og vi søger tilskuddet for dig hos regionen.

Trin 6: Bedre livskvalitet

Når dit tilskud er godkendt, så er der ikke andet at gøre, end at du skal nyde glæden ved dine nye høreapparater. Du skal ud og opleve alle de lyde, som du nu kan høre igen. Og det bedste af det hele er, at du aldrig mere skal bekymre dig om din hørelse, når du har høreapparater fra Dansk HøreCenter.

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest

Find dit lokale hørecenter

Find dit lokale Dansk HøreCenter og bestil en tid. Så kan vi hjælpe dig med en bedre hørelse.

Kundeudtalelse:

Efter jeg har fået høreapparater, er min hverdag blevet anderledes på den måde, at man tør stå lidt mere frem. Og man tør være lidt mere med i, hvad der foregår rundt omkring. Hvor du tidligere måske trak dig lidt, fordi man var bange for gentagelserne og alt det der. På den måde har det virkelig gjort min hverdag meget bedre. Nu kan jeg jo høre mine børnebørns latter og sjove historier igen.

Bodil Andersen

Læs Bodils historie

Har du spørgsmål?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.