Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer til dig hurtigst muligt for at aftale en tid i dit lokale Dansk HøreCenter.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 70 230 560 mandag til torsdag kl. 08.00-18.00 og fredag kl. 08.00-17.00.

Bestil en gratis høretest - det tager kun 1 minut

Viser det sig, at du har nedsat hørelse, kan du prøve et høreapparat gratis og uforpligtende i 30 dage.

Værd at vide

I Danmark er der tilskud til høreapparater

Moderne høreapparater er komfortable og diskrete

Ved høretest får du svar med det samme, hvorvidt du har et høretab eller ej

Du kan finde vores afdelinger i hele landet

Kundeudtalelse:

Jeg har selv haft problemer med at høre, hvad andre snakkede om, og kunne ikke følge med i samtalerne omkring mig. Jeg fik lavet en høretest i Dansk HøreCenter, som resulterede i høreapparater. Det er det bedste, som jeg har gjort for mig selv – og jeg kan kun opfordre andre til at gøre samme.

Ole C.