Sådan siger vores kunder

Her kan du se, hvad vores kunder siger om os.
Du kan læse om, hvordan de oplever at være kunde
hos Dansk HøreCenter og om deres forbedrede
livskvalitet.

Uanset hvordan vores hverdag og behov er, har hørelsen betydning for vores livskvalitet. Mød Allan, Bodil, Uffe og Hanne, der alle har fået et bedre og nemmere liv med høreapparater.

Du kan også læse Jespers historie om, hvordan det er at få musikerhøreværn, der hjælper ham med at undgå "osteklokker" og tinnitus efter koncerter.

Allan lever et aktivt erhvervsliv

Som engageret personalechef med mange medarbejdere og dertil et aktivt fritidsliv er det vigtigt for Allan at kunne høre godt. Men det kunne han ikke, før han fik høreapparater fra Dansk HøreCenter.

Bodil fik sin hørelse igen

Bodil lever et aktivt pensionistliv med sport, børn og børnebørn som en stor del af hverdagen. Hun har dog ikke altid været i stand til at nyde aktiviteterne fuldt ud pga. sin nedsatte hørelse.

Online høretest Find let og hurtigt ud af, om du måske har nedsat hørelse ved at tage vores online høretest. Tag den online høretest nu

Uffe skruer op for livskvaliteten

For Uffe var der flere forskellige ting, som fik alarmklokkerne til at ringe, og fik ham til at få foretaget en høretest. Han kunne fx ikke længere høre vaskemaskinens bippen, når vaskeprogrammet var færdigt.

Jesper siger farvel til osteklokker

Jesper bærer nu høreværn til koncerter, og han har aldrig nogensinde nydt musikken så meget, som nu. ”Jeg går ALDRIG til koncert uden mine nye høreværn igen.”                                    

Prøv et høreapparat gratis i 30 dage Hos Dansk HøreCenter kan du prøve de nyeste høreapparater gratis og uforpligtende i 30 dage. På den måde får du mulighed for at finde lige netop det høreapparat, der passer perfekt til dig og din hverdag. Bestil en tid

Har du spørgsmål?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.