Høreapparater

Spørgsmål og svar

Nedenfor finder du svar på de mest stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålet, og svaret bliver vist nedenunder.

Skulle der være spørgsmål, som du ikke får svar på, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 230 560.

Du kan også udfylde formularen nederst på siden, så ringer vi dig op snarest muligt.

Spørgsmål og svar

Ventetider på høreapparater er kun fra 1 til 14 dage hos Dansk HøreCenter. Dette er modsat det offentlige, hvor ventetiden kan være op til 120 uger afhængig af, hvilken region du hører til. Læs mere om ventetid på høreapparater her.

På de offentlige klinikker bliver du tildelt det billigst mulige hjælpemiddel til dit høretab og behov. Hos Dansk HøreCenter har vi det største udvalg og de nyeste løsninger på høreapparatsområdet, og du bestemmer selv, hvilket høreapparat og hvilken løsning, du ønsker. Læs mere de forskellige høreapparater her.

For at få tilskud til høreapparater, skal du være fyldt 18 år og have en hørenedsættelse. For at kunne benytte det offentlige tilskud, kræver det en henvisning fra en ørelæge. Læs mere her.

Har du høreapparater i forvejen, uanset om det er fra en offentlig høreklinik eller fra en privat høreklinik, er du berettiget til nyt tilskud hvert 4. år. Læs mere her.

Er du tilskudsberettiget, giver Sygeforsikringen “danmark” tilskud. Læs mere her.

Nej, hos Dansk HøreCenter er høreundersøgelsen gratis. Du kan bestille tid til høretest her.

Ja, du bedes bestille tid i forvejen, således at vi kan afsætte tid og ressourcer til at give dig den bedst mulige behandling. Du kan bestille tid til høretest her.

Ja, du kan gratis og uforpligtende prøve et høreapparat. Vi finder sammen den rigtige løsning til din hverdag og dine behov. Bestil tid til høretest her.

Batterierne skal typisk skiftes efter 3-5 dage afhængigt af batteristørrelsen på dine høreapparater. Hvis du ofte befinder dig i larmende omgivelser, skal batterierne skiftes oftere.

Hvis du ikke vil skifte batterier, kan du få høreapparater med genopladelige batterier, der oplader, mens du sover.

Batterier er gratis, og kan bestilles her.

Det er individuelt, hvornår du har behov for at rense dine høreapparater. Derfor er det en god vane at kigge på dine høreapparater jævnligt og rense dem, hvis de er snavsede.

Her kan du læse mere om, hvordan du renser dine høreapparater.

Du kan få lyden fra telefonopkald, lydbøger og musik direkte i dine høreapparater via din smartphone.

iPhone og Android-brugere (iPhone 5 eller nyere og Android 10 eller nyere) kan streame direkte til Beltone Amaze høreapparater. Hvis du har en anden type høreapparater eller en tidligere iPhone/Android-version, kan du streame lyd ved hjælp af trådløst tilbehør via bluetooth.

Du kan få momsen tilbage, hvis du er udenlandsdansker og bosat i et ikke EU-land.

Først skal du placere dine høreapparater i den tilhørende oplader. Når høreapparaterne er placeret i opladeren, vil du kunne se, at høreapparatets lys blinker langsomt. Det betyder, at opladningen nu er i gang. Sørg for at give apparaterne et ekstra tryk ned i opladeren, hvis du ikke kan se, at de lader op.

Når dine høreapparater er fuldt opladet, vil høreapparaterne ikke længere blinke, men lyset vil derimod være konstant. Dette lys slukkes, når du fjerner høreapparaterne fra opladeren.

 

For at teste om din oplader virker, skal du først placere dine høreapparater i den tilhørende oplader. Når høreapparaterne er placeret i opladeren, vil du kunne se, at høreapparatets lys blinker langsomt. Sørg for at give apparaterne et ekstra tryk ned i opladeren, hvis du ikke kan se, at de lader op.

 

Hvis du oplever udfordringer med, at din høreapparater ikke lader op, kan det være fordi de sidder forkert i opladeren. Du kan teste om de sidder rigtigt ved at placere dine høreapparater i opladeren. 

Du vil se et lys blinke langsomt, når høreapparaterne er placeret rigtigt i opladeren. Ser du ikke dette lys, lader høreapparaterne ikke op, og du kan forsøge med at give høreapparaterne et ekstra tryk ned i opladeren. 

 

Bliv kontaktet

Vil du vide mere?

God livskvalitet hænger sammen med god hørelse. Du kan gøre meget selv. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud, tips, råd og spændende historier direkte i din indbakke.