Serviceaftale for fuld tryghed

Lyt til Livet PLUS

Vi ved, at det er en stor investering at købe et høreapparat, men med en Lyt til Livet PLUS service-aftale får du en sikkerhed for, at din investering er i trygge hænder. Med Lyt til Livet PLUS skal du ikke bekymre dig om din hørelse forandrer sig i den kommende tid eller om dine høreapparater bliver væk. Nedenfor kan du læse om den lange række af fordele, du får med Lyt til Livet PLUS serviceaftalen.

1. Lån et høreapparat, når dine høreapparater skal repareres

Hvis dine høreapparater uheldigvis går i stykker og skal repareres, så har du mulighed for at låne et sæt høreapparater, mens dine er til reparation, så du stadig kan høre. At kunne låne et høreapparat gør en stor forskel i hverdagen, når du venter på dine originale høreapparater. Der er ingen garanti for, at låneapparatet er af samme type, som dét, du bruger i forvejen, men det sikrer, at du ikke skal gå rundt uden høreapparater for en stund.

2. Få nye høreapparater, hvis du mister dine høreapparater

Tanken strejfer dig sikkert – hvad gør jeg, hvis jeg mister mine høreapparater? Hvis du mister dine høreapparater, kan du, mod betaling af selvrisikoen, få helt nye høreapparater op til 2 gange pr. øre over en 4-årig periode. Denne fordel skaber tryghed i din hverdag, og du kan derfor altid være helt sikker på at kunne høre godt og lytte til livet – hele livet.

3. Høretabsgaranti

Tænker du over, hvad du skal gøre, hvis din hørelse pludselig forværrer sig markant? Du kan være ganske rolig. Med Lyt til Livet PLUS kan du nemlig føle dig tryg med en høretabsgaranti. En høretabsgaranti betyder, at hvis din hørelse ændrer sig markant over en 4-årig periode, har du mulighed for at få nye høreapparater mod betaling af en selvrisiko, der passer perfekt til din ændrede hørelse. Din ørelæge skal dog vurdere, om du har et markant forværret høretab.

4. Ubegrænset service og online justering af høreapparater

Hos Dansk HøreCenter har du altid mulighed for at få ubegrænset justering af dine høreapparater. Men med en Lyt til Livet PLUS aftale har du også mulighed for at få justeret dine høreapparater online. Det betyder, at du ikke behøver at besøge dit lokale Dansk HøreCenter, hver gang de skal justeres, men at du nemt og bekvemt kan få justeret dine apparater, uanset hvor du befinder dig. Dette er dog afhængigt af, hvilket høreapparat du bruger, da ikke alle har denne funktion.

5. 20% rabat på tilbehør

Dine høreapparater kan hjælpe dig langt hen ad vejen, men du kan også sætte dem sammen med andre teknologiske muligheder, som fx en TV-boks, der sikrer dig, at du modtager lyden fra dit TV direkte i dine høreapparater. Du får 20% på alt tilbehør med en Lyt til Livet PLUS aftale, og du kan derfor øge din livskvalitet og din lytteoplevelse med en god rabat på tilbehør.

6. 10% ved køb af dit næste apparat

Har du en Lyt til Livet PLUS aftale, får du 10% på køb af dit næste høreapparat. Det kræver blot, at du har betalt på din Lyt til Livet PLUS aftale i minimum 12 måneder eller købt aftalen kontant. Samtidig må dit eksisterende apparat ikke være mere end 5 år gammelt.

7. Gratis slanger og filtre

Trænger dine høreapparater til at blive renset? Så kom ind til dit lokale Dansk HøreCenter, når vi har Åben Service, og vi hjælper dig med at få renset dine høreapparater, hvis de trænger. Du kan også altid få nye slanger og filtre til dine apparater helt gratis med din Lyt til Livet PLUS aftale.

8. Årlig høreevaluering

Hørelsen ændrer sig gradvist over tid og i løbet af et år kan der ske meget med din hørelse. Derfor får du med Lyt til Livet PLUS ret til en årlig høreevaluering, og på den måde kan du holde dig opdateret på din hørelse. Bestil en tid til en høreevaluering ved dit lokale Dansk HøreCenter, når du synes, at det er nødvendigt.

9. Gratis tørreboks eller standard fjernbetjening ved oprettelse

Få en gratis tørreboks med, når du køber Lyt til Livet PLUS. Tørreboksen kan hjælpe dig med at passe på dine høreapparater. Læs mere om tørreboksen her. Hvis du har genopladelige høreapparater, kan du få en fjernbetjening med i stedet for, da du ikke kan bruge en tørreboks.

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest

På mit arbejde kan jeg ikke undvære min hørelse, og Dansk HøreCenter har hjulpet mig med at få den bedste løsning. Jeg synes, de har lyttet til mine ønsker og de behov, jeg har. Jeg fik hurtigt en tid en dag, hvor det passede mig. Jeg havde en rigtig god dialog med audiologisten, og hun fokuserer på mig, mine behov og ønsker, så jeg kan varmt anbefale Dansk HøreCenter til alle, der har udfordringer med hørelsen.

Allan Bo Christensen

Læs Allans historie

Vil du vide mere om serviceaftale for fuld tryghed?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Lyt til Livet PLUS - priser og vilkår

Når du skal tegne en Lyt til Livet PLUS serviceaftale, skal du være opmærksom på priser og vilkår.