Serviceaftale for fuld tryghed

Lyt til Livet PLUS

Vi ved, at det er en stor investering at købe et høreapparat, men med en Lyt til Livet PLUS-serviceaftale får du en sikkerhed for, at din investering er i trygge hænder. Med Lyt til Livet PLUS skal du ikke bekymre dig om, at din hørelse forandrer sig i den kommende tid, eller om dine høreapparater bliver væk. Nedenfor kan du læse mere om de fordele, som du får med Lyt til Livet PLUS-serviceaftalen.

1. Få nye høreapparater, hvis du mister dine høreapparater

Tanken strejfer dig sikkert – hvad gør jeg, hvis jeg mister mine høreapparater? Mister du dine apparater kan du, mod betaling af selvrisikoen, få nye apparater op til 2 gange pr. øre over en 4-årig periode. Denne fordel skaber tryghed i din hverdag, og du kan derfor altid være helt sikker på at kunne høre godt og lytte til livet – hele livet.

2. Høretabsgaranti

Tænker du over, hvad du skal gøre, hvis din hørelse pludselig forværrer sig markant? Du kan være ganske rolig. Med Lyt til Livet PLUS kan du nemlig føle dig tryg med en høretabsgaranti. Skulle din hørelse ændre sig markant over en 4-årig periode, har du mulighed for, mod betaling af en selvrisiko, at få nye høreapparater, der passer til din ændrede hørelse. Dette kræver en vurdering fra din ørelæge.

3. Ubegrænset service af høreapparater

Hos Dansk HøreCenter har du altid mulighed for at få ubegrænset justering af dine høreapparater. Husk altid at bestille en tid hos os, inden du kommer.

4. 20% rabat på tilbehør

I særlige situationer kan du få endnu flere oplevelser med, når du kobler trådløs tilbehør til dine høreapparater. Fx en TV-boks, der sender lyd fra dit TV direkte i apparaterne. Du får 20% på alt
tilbehør med en Lyt til Livet PLUS aftale.

5. Gratis slanger og filtre

Kom ind til Dansk HøreCenter, når vi har Åben Service, og vi renser dine høreapparater, hvis de
trænger. Du kan også få nye slanger, filtre og kupler til dine apparater helt gratis med din Lyt til Livet PLUS-aftale.

6. Årlig høreevaluering

Hørelsen ændrer sig gradvist og i løbet af et år kan der ske meget. Med Lyt til Livet PLUS har du
ret til en årlig høreevaluering. Bestil tid, når du synes, at det er nødvendigt.

Læs mere om de specifikke vilkår og købsbetingelser for Lyt til Livet PLUS her.

Lyt til Livet PLUS - priser og vilkår

Når du skal tegne en Lyt til Livet PLUS serviceaftale, skal du være opmærksom på priser og vilkår.

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest

Kundeudtalelse:

På mit arbejde kan jeg ikke undvære min hørelse, og Dansk HøreCenter har hjulpet mig med at få den bedste løsning. Jeg synes, de har lyttet til mine ønsker og de behov, jeg har. Jeg fik hurtigt en tid en dag, hvor det passede mig. Jeg havde en rigtig god dialog med audiologisten, og hun fokuserer på mig, mine behov og ønsker, så jeg kan varmt anbefale Dansk HøreCenter til alle, der har udfordringer med hørelsen.

Allan Bo Christensen

Læs Allans historie

Vil du vide mere om serviceaftale for fuld tryghed?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.