Kære kunde.
På grund af ferie kan der være ændrede åbningstider i dit lokale hørecenter, f.eks. for Åben Service.
Vi anbefaler derfor at du ringer til vores Kundecenter på 70 230 560 inden dit besøg - medmindre du har en aftale.
Vi glæder os til at hjælpe dig med din hørelse.

"Vi hører sammen"-sponsoratet

Vi mennesker trives bedst, når vi er en del af fællesskabet. Når vi griner sammen, taler sammen og deler vores oplevelser med andre mennesker. 

I Dansk HøreCenter ønsker vi at hylde de mange fællesskaber, der findes i Danmark.

Derfor uddeler Dansk HøreCenter ”Vi hører sammen"-sponsoratet på 2 x 5.000 kr. to gange om året.

Sponsoratet er en kontant anerkendelse på 5.000 kr., som tildeles to udvalgte klubber, hold og sammenslutninger, der skaber fællesskab og sociale aktiviteter for mennesker i deres bedste alder.  

Du kan søge sponsoratet netop nu - send din ansøgning til os senest den 1. juni 2024

Så nemt er det at søge

Er du medlem af en aktiv klub eller forening - eller kender du til en, der fortjener en indstilling?

For at søge om ”Vi hører sammen”-sponsoratet, skal I optage en lille, kort ansøgningsvideo eller tage nogle billeder. Og det skal være helt simpelt – I bruger bare jeres mobiltelefon.

Videoen eller billederne skal vise, hvem I er, og hvad jeres hold, klub eller forening laver.

Og så skal I fortælle, hvad der gør jeres hold særligt, og beskrive, hvad I vil bruge de 5.000 kr. til.

Seniorholdet fra Thorshøj Gl. Skole vælter traktordæk under én af deres ugentlige træninger. Seniorholdet fik "Vi hører sammen"-sponsoratet i 2022. Foto: Dansk HøreCenter.
Seniorholdet fra Thorshøj Gl. Skole vælter traktordæk under én af deres ugentlige træninger. Seniorholdet fik "Vi hører sammen"-sponsoratet i 2022. Foto: Dansk HøreCenter.

Når I har optaget den lille video eller taget billederne, udfylder I ansøgningsskemaet, som I finder nedenfor.

Her vedhæfter I videoen eller billederne, og så kan I sende jeres ansøgning afsted. Og hvem ved - måske bliver det så jer, der vinder ”Vi hører sammen”-sponsoratet på 5.000 kr.?

Send jeres ansøgning senest den 1. juni 2024. 

Ved tilmelding accepterer I samtidig, at vi må filme overrækkelsen af sponsoratet + lave en kort video om jeres hold, og at vi må bruge materialet i kommercielt øjemed.

Mød nogle af de tidligere vindere

Er du nysgerrig efter at se, hvem der tidligere har fået Dansk HøreCenters "Vi hører sammen"-sponsorat?

Så mød et udvalg af de tidligere modtagere nedenfor. 

Vagtelvængets Landsbystjerner

I efteråret 2023 fik Vagtelvængets Landsbystjerner "Vi hører sammen"-sponsoratet.

Det er et fællesskab centreret omkring et lejlighedskompleks på Frederiksberg, hvor de lokale seniorer bruger fællesarealerne til fodbold for kvinderne og petanque for mændene.

Initiativet har blandt andet betydet, at beboerne har lært hinanden bedre at kende.

Vagtelvængets Landsbystjerner
Vagtelvængets Landsbystjerner

Nysted Krolfklub ("Nyserne") 

Nysted Krolfklub - også kendt som "Nyserne" - fik "Vi hører sammen"-sponsoratet i foråret 2023.

"Nyserne" er en krolfklub med 45 medlemmer, der mødes tre gange om ugen i sommerhalvåret og spiller krolf. Klubbens specielle navn ”Nyserne” kommer af, at et medlem, der var med til at starte klubben, havde meget høfeber og derfor gik og nøs, når han spillede krolf.

Nysted Krolfklub har brugt "Vi hører sammen"-sponsoratets 5.000 kr. på at købe udstyr til indendørs krolf, så de kan spille året rundt.

Nysted Krolfklub "Nyserne"
Nysted Krolfklub "Nyserne"

Silkeborg Bordtennisvenner

I efteråret 2022 fik Silkeborg Bordtennisvenner Dansk HøreCenters ”Vi hører sammen”-sponsorat. Foreningen har 150 medlemmer i alderen 60-85 år og mødes tre gange om ugen til træning. Og selvom bordtennis er i højsædet, spiller det sociale aspekt også en vigtig rolle i fællesskabet.

For i Silkeborgs Bordtennisvenner er alle over 60 år velkomne - uanset om man er tidligere danmarksmester eller aldrig har holdt et bordtennisbat i hånden. Bordtennisvennerne mødes også til julefrokost, nytårstaffel, forårsafslutning og sæsonstart.

Silkeborg Bordtennisvenner har brugt “Vi hører sammen”-sponsoratets 5.000 kr. på at sætte deltagerbetalingen på klubbens sociale aktiviteter ned, så det bliver så billigt som muligt for medlemmerne.

Silkeborg Bordtennisvenner efter overrækkelse
Silkeborg Bordtennisvenner efter overrækkelse

Skelskør Roklub

I efteråret 2022 fik Skelskør Roklub - en aktiv roklub med cirka 150 medlemmer, hvoraf flertallet er 60+ - "Vi hører sammen"-sponsoratet på 5.000 kr.

De ror tre gange om ugen og slutter altid af med kaffe og hygge i klubhuset. I vinterhalvåret ror kun de mest hårdføre, men resten mødes og går ture. Derudover vinterbader mange i klubben.

Skelskør Roklub har brugt "Vi hører sammen"-sponsoratets 5.000 kr. som et tilskud til en ekstra havkajak. 

Skelskør Roklub får overrakt "Vi hører sammen"-sponsoratet af salgschef David G. Nissen
Skelskør Roklub får overrakt "Vi hører sammen"-sponsoratet af salgschef David G. Nissen

"Old timers" fra Dragør Golfklub

I foråret 2022 var "Old timers" fra Dragør Golfklub en af de to første modtagere af "Vi hører sammen"-sponsoratet. "Old timers" er en særlig seniorafdeling af golfklubben, hvor 165 medlemmer spiller golf hver onsdag året rundt, men også samles til en masse sociale begivenheder - i snit én om måneden.

Gennemsnitsalderen i klubben er 75 år, men der er aktive medlemmer helt op i 90’erne. Og når fysikken ikke er til golf længere, kan man være passivt sociale medlem i stedet for – og så er man bare med til alle festerne.

Seniorholdet fra Thorshøj Gl. Skole

I foråret 2022 var Seniorholdet fra Thorshøj Gl. Skole den ene af de to første modtagere af ”Vi hører sammen”-sponsoratet. Seniorholdet træner to gange om ugen, og der er knald på anlægget og sved på panden, så alle får arbejdet deres krop igennem. På den måde kan de klare alle hverdagens gøremål og holde sig sunde og stærke - så længe om muligt.

Det sociale fællesskab spiller også en vigtig rolle for Seniorholdet. Derfor afsluttes alle træninger med en kop kaffe, en sodavand eller en kold øl.

Seniorholdet har brugt “Vi hører sammen”-sponsoratets 5.000 kr. på nyt træningsudstyr og tilskud til en hyggelig sammenkomst for holdet.   

 

Dansk HøreCenter - Vi hører sammen

I Dansk HøreCenter hjælper vi dig med at høre godt, så du kan høre til. Uanset om du er til vandreture eller onsdagsbingo, pigtrådsrock eller P4.

Vi har mere end 25 års erfaring med at hjælpe folk med nedsat hørelse. Og så har vi 37 hørecentre over hele landet, hvor vi tilbyder høretest, høreapparater og tilbehør samt løbende service.