"Vi hører sammen"-sponsoratet

Vi mennesker trives bedst, når vi er en del af fællesskabet. Når vi griner sammen, taler sammen og deler vores oplevelser med andre mennesker. 

I Dansk HøreCenter ønsker vi at hylde de mange fællesskaber, der findes i Danmark.

Derfor uddeler Dansk HøreCenter ”Vi hører sammen"-sponsoratet på 2 x 5.000 kr.

Sponsoratet er en kontant anerkendelse på 5.000 kr., som tildeles to udvalgte klubber, hold og sammenslutninger, der skaber fællesskab og sociale aktiviteter for mennesker i deres bedste alder.  

Så nemt er det at søge

Er du medlem af en aktiv klub eller forening - eller kender du til en, der fortjener en indstilling?

For at søge om ”Vi hører sammen”-sponsoratet, skal I optage en lille, kort ansøgningsvideo eller tage nogle billeder. Og det skal være helt simpelt – I bruger bare jeres mobiltelefon.

Videoen eller billederne skal vise, hvem I er, og hvad jeres hold, klub eller forening laver. Og så skal I fortælle, hvad der gør jeres hold særligt, og beskrive, hvad I vil bruge de 5.000 kr. til.

Seniorholdet fra Thorshøj Gl. Skole vælter traktordæk under én af deres ugentlige træninger. Seniorholdet fik "Vi hører sammen"-sponsoratet i 2022. Foto: Dansk HøreCenter.
Seniorholdet fra Thorshøj Gl. Skole vælter traktordæk under én af deres ugentlige træninger. Seniorholdet fik "Vi hører sammen"-sponsoratet i 2022. Foto: Dansk HøreCenter.

Når I har optaget den lille video eller taget billederne, udfylder I ansøgningsskemaet, som I finder nedenfor.

Her vedhæfter I videoen eller billederne, og så kan I sende jeres ansøgning afsted. Og hvem ved - måske bliver det så jer, der vinder ”Vi hører sammen”-sponsoratet på 5.000 kr.?

Ved tilmelding accepterer I samtidig, at vi må filme overrækkelsen af sponsoratet + lave en kort video om jeres hold, og at vi må bruge materialet i kommercielt øjemed.

Tusind tak for de MANGE gode ansøgninger til efterårets runde af "Vi hører sammen"-sponsoratet. Denne gang går de 2 x 5.000 kr. til Vagtelvængets Landsbystjerner & Sydlollands Vinterbadere! 

Stort tillykke til de to fantastiske fællesskaber, som vi nok skal fortælle mere om  Vi åbner for en endnu en runde af "Vi hører sammen"-sponsoratet til foråret.

Mød nogle af de tidligere vindere

Er du nysgerrig efter at se, hvem der tidligere har fået Dansk HøreCenters "Vi hører sammen"-sponsorat?

Så mød Silkeborg Bordtennisvenner og Seniorholdet fra Thorshøj Gl. Skole, som begge modtog sponsoratet i 2022. 

Silkeborg Bordtennisvenner efter overrækkelse
Silkeborg Bordtennisvenner efter overrækkelse

Silkeborg Bordtennisvenner

I efteråret 2022 fik Silkeborg Bordtennisvenner Dansk HøreCenters ”Vi hører sammen”-sponsorat. Foreningen har 150 medlemmer i alderen 60-85 år og mødes tre gange om ugen til træning. Og selvom bordtennis er i højsædet, spiller det sociale aspekt også en vigtig rolle i fællesskabet.

For i Silkeborgs Bordtennisvenner er alle over 60 år velkomne - uanset om man er tidligere danmarksmester eller aldrig har holdt et bordtennisbat i hånden. Bordtennisvennerne mødes også til julefrokost, nytårstaffel, forårsafslutning og sæsonstart.

Silkeborg Bordtennisvenner har brugt “Vi hører sammen”-sponsoratets 5.000 kr. på at sætte deltagerbetalingen på klubbens sociale aktiviteter ned, så det bliver så billigt som muligt for medlemmerne.

Seniorholdet fra Thorshøj Gl. Skole

I foråret 2022 fik Seniorholdet fra Thorshøj Gl. Skole ”Vi hører sammen”-sponsoratet. Seniorholdet træner to gange om ugen, og der er knald på anlægget og sved på panden, så alle får arbejdet deres krop igennem. På den måde kan de klare alle hverdagens gøremål og holde sig sunde og stærke - så længe om muligt.

Det sociale fællesskab spiller også en vigtig rolle for Seniorholdet. Derfor afsluttes alle træninger med en kop kaffe, en sodavand eller en kold øl.

Seniorholdet har brugt “Vi hører sammen”-sponsoratets 5.000 kr. på nyt træningsudstyr og tilskud til en hyggelig sammenkomst for holdet.   

 

Dansk HøreCenter - Vi hører sammen

I Dansk HøreCenter hjælper vi dig med at høre godt, så du kan høre til. Uanset om du er til vandreture eller onsdagsbingo, pigtrådsrock eller P4.

Vi har mere end 25 års erfaring med at hjælpe folk med nedsat hørelse. Og så har vi 37 hørecentre over hele landet, hvor vi tilbyder høretest, høreapparater og tilbehør samt løbende service.