Bliv godt hørende med Dansk HøreCenter Mobil 

Som noget helt nyt tilbyder vi nu hjemmebesøg i udvalgte postnumre i Nordjylland og Midtjylland. Se på kortet, hvilke områder Dansk HøreCenter Mobil dækker.

Med Dansk HøreCenter Mobil får du besøg af en af vores erfarne og professionelle audiologister, som kører hjem til dig og laver en gratis høretest.

Viser høretesten, at du har et høretab, kan du prøve et sæt høreapparater i 30 dage - gratis og uforpligtende. Og du får høreapparaterne på med det samme.  

Samme gode service – helt uden besvær

Som Dansk HøreCenter Mobil-kunde får du den samme gode service, som hvis du besøgte dit nærmeste hørecenter. Og du kan vælge din høreløsning fra det samme store udvalg af markedets bedste og mindste høreapparater.  

Til gengæld slipper du for at tænke på transport og parkeringspladser. På den måde bliver det ikke nemmere at få hjælp til din hørelse.

Er hjemmebesøg noget for dig?

Dansk HøreCenter Mobil er en særligt god løsning for dig, der har et høretab og ...

 • har langt til dit nærmeste Dansk HøreCenter
 • har svært ved at forlade dit hjem eller bor på plejehjem
 • er erhvervsaktiv og måske arbejder hjemme

Har du allerede høreapparater og ønsker at prøve den nyeste teknologi, kan du også bestille et hjemmebesøg. Så tjekker din audiologist din hørelse og giver dig sin anbefaling til den bedste høreløsning til dine nuværende behov.

Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen - så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde en tid. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med din hørelse.

Telefontid
 • Mandag: 08.00-18.00
 • Tirsdag: 08.00-18.00
 • Onsdag: 08.00-18.00
 • Torsdag: 08.00-18.00
 • Fredag: 08.00-17.00
Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og senest inden for 3 hverdage.

Adresse

Banegårdspladsen 3

9800 Hjørring

Dansk HøreCenter Mobil kører ud i udvalgte områder af Nordjylland og Midtjylland. se overstående kort.

Hos Dansk HøreCenter hører vi sammen

I Dansk HøreCenter mener vi, at det skal være nemt at have et høreapparat. Derfor gør vi alt for, at du får en god oplevelse med dine nye høreapparater - om så du er erfaren eller helt ny bruger. 

Vores mål er, at dine nye høreapparater vil forbedre både din hørelse og din livskvalitet, så du kan leve livet fuldt ud - hver dag.

Hvad kan jeg forvente?

Med Dansk HøreCenter Mobil kommer vi hjem til dig og hjælper dig med din hørelse. Vi fokuserer altid på at levere høj kvalitet og grundig rådgivning, så du får den bedste hjælp til dine udfordringer.

Med Dansk HøreCenter Mobil får du en grundig og professionel høretest hjemme hos dig selv. Vi hjælper dig med valg af høreapparat og smart tilbehør, der gør din hverdag nemmere.

Vi har 4 års garanti på høreapparater, så du og din hørelse altid er i trygge hænder.

Derfor skal du vælge Dansk HøreCenter Mobil

Bor du i udvalgte områder af Nordjylland og Midtjylland (se kort øverst på denne side), kan du bestille et besøg af Dansk HøreCenter Mobil.

I Dansk HøreCenter er vi altid opdaterede på den nyeste viden inden for audiologi og sætter en ære i at hjælpe vores kunder med en effektiv høreløsning. 

Vi har desuden særlig fokus på at bryde tabuet omkring nedsat hørelse, som vi desværre stadigvæk ser optræde en gang imellem. Der går ofte 5-7 år, fra at man første gang oplever en udfordret hørelse, til at man får gjort noget ved det.

Denne tendens imødekommer vi ved at tale åbent om hørelse og nutidens moderne høreapparater, der er skabt til at gøre livet og din hverdag som høreapparatbruger nemmere.

Lader du lykkelig uvidenhed vinde over din hørelse?

For mange kan det være et stort skridt at bestille en høretest, hvilket vi hos Dansk HøreCenter forstår og gerne vil støtte dig i. Først og fremmest har du allerede gjort et stort skridt i at erkende et muligt høretab, uanset om du selv har valgt at bestille høretesten, eller overvejer det, fordi nogen har “skubbet på”.

Vi ved af over 30 års erfaring, at mange føler sig fristede til at udskyde høretesten eller måske endda helt aflyse tiden. Dette er ofte forbundet med bekymringen: “Hvad nu, hvis det viser sig, at jeg har et høretab og har brug for hjælp til at høre bedre?” 

En bekymring, som ofte hænger sammen med tankerne:

 • Er jeg virkelig blevet så gammel, at jeg har brug for et høreapparat?
 • Er høreapparater ikke meget store og klodsede?
 • Hvad mon et høreapparat koster – og kan jeg finde ud af at bruge det?
 • Kommer jeg nogensinde til at høre godt igen?

Det er derfor ikke underligt, at den “lykkelige uvidenhed” kan føles nemmere at leve i end at køre op til høretesten. Men tænk på, om du i virkeligheden ikke risikerer at udskyde et livsændrende øjeblik: følelsen af pludselig at kunne høre bedre, end du troede, var muligt.

Vi oplever, at folk mærker så tydelig en forskel, når de får høreapparaterne på, at de slet ikke har lyst til at tage de små apparater af igen. Sådan reagerede Kirsten P., da hun prøvede sine nye høreapparater:

“I får dem ikke tilbage! Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv."

Vil du vide mere om høretab? Så læs mere lige her

5 myter om hørelse og høreapparater

05 marts 2019

Høreapparater er ofte noget, som de fleste helst vil undgå. Derfor vælger mange danskere at leve med nedsat hørelse i lang tid. Faktisk går der i gennemsnit 7 år, før turen går til lægen eller hørecentret. Men hvorfor er det egentlig så tabubelagt at have dårlig hørelse? Vi har kigget på 5 myter, som stadig lever i bedste velgående.

En del af

25 års erfaring

Certificeret

Landsdækkende service