Høreværn

høreværn

Formstøbte ørepropper beskytter din hørelse

Der findes forskellige former for formstøbte høreværn, men det overordnede formål for formstøbte ørepropper er at beskytte dine ører mod for kraftig støj eller larm for at undgå og forebygge permanente høreskader. Med dette formål in mente anvender mange i stigende grad støbte ørepropper. De anvendes blandt andet af musikelskere, musikere, jægere m.m. Personer, der arbejder i støjfyldte miljøer, hvor man er afhængig af, at kunne høre på trods af et højt lydniveau, anvender også formstøbte høreværn, da de giver en god lydopfattelse og forebygger samtidig høreskader.

At benytte et høreværn er den eneste mulighed for at forebygge høreskader. Er skaden først sket, er den permanent og kan kun afhjælpes med et høreapparat.

Få de bedste formstøbte ørepropper hos Dansk HøreCenter

Hos Dansk HøreCenter kan du få dine egne personlige ørepropper, der tilpasses til netop din øregang. Det betyder, at de er behagelige at have på samtidig med, at de yder optimal beskyttelse

Vores audiologist, der er specialuddannet til opgaven, tager et aftryk af dine øregange. Det er smertefrit og varer 5-10 minutter.

Bestil tid her.

Sig farvel til ‘osteklokker’ med formstøbte høreværn

Læs om Jesper Antonsens oplevelse med formstøbte høreværn her.

Jesper er meget glad for sine formstøbte høre-
værn, og han nyder nu koncerter med god
samvittighed.