/ /

Høreværn

høreværn

Formstøbte høreværn beskytter din hørelse

Der findes forskellige former for formstøbte høreværn, men det overordnede formål er at beskytte dine ører mod kraftig støj eller larm for at undgå og forebygge permanente høreskader. Med dette formål in mente anvender mange i stigende grad støbte ørepropper.
At benytte et høreværn er den eneste mulighed for at forebygge høreskader.
Er skaden først sket, er den permanent, og kan kun afhjælpes med et høreapparat.

Få fantastiske formstøbte ørepropper hos Dansk HøreCenter

Vores kompetente audiologister tager aftryk af dine øregange, så du kan få dine egne personlige ørepropper, der tilpasses til netop dine øregange. Det betyder, at de er behagelige at have på samtidig med, at de yder en optimal beskyttelse. Du kan også få relativt lydtætte ørepropper, hvilket er er en fordel for dig, hvis du fx mangler sovepropper eller ønsker at reducere udefrakommende støj på arbejdspladsen.

Det er helt smertefrit at få lavet selve aftrykket, og det tager ca. 5-10 minutter.

Bestil en tid her »

Typer af formstøbte høreværn

Elsker du musik, eller er du måske musiker? Musikerhøreværn giver en optimal lydoplevelse og beskytter samtidig dine ører, så du kan nyde musikken til koncerter med god samvittighed.

Er du jæger, eller går du på jagt i din fritid? Jagt høreværn er en god følgesvend, når du skal på jagt, da du også her udsættes for kraftig støj. Der findes forskellige typer af jagthøreværn alt efter, hvilke funktioner du finder mest attraktive.

Kører du på motorcykel i din fritid? Her kan formstøbte høreværn i form af MC ørepropper være til gavn, eftersom de mindsker vindstøjen, når du suser afsted.

Arbejder du i støjfyldte miljøer? Industrihøreværn er formstøbte ørepropper, som findes i forskellige typer alt efter, hvilken form for støj, du befinder dig i. De fleste industrihøreværn kan du høre tale igennem, men dette afhænger naturligvis af det omgivne lydniveau.

Bliver din søvn forstyrret af snorken?
Sovepropper, som er formstøbte til dine ører, kan hjælpe dig til en bedre søvn.

Sig farvel til ‘osteklokker’ med formstøbte høreværn

Læs om Jesper Antonsens oplevelse med formstøbte høreværn her.

Jesper er meget glad for sine formstøbte høre-
værn, og han nyder nu koncerter med god
samvittighed.