Formstøbte

Sovepropper

Oplever du, at din søvn bliver forstyrret af snorken fra din partner, trafiklarm fra en trafikeret vej, larmende naboer, et konstant tikkende ur på dit natbord eller andre belastende lyde? Eller måske vil du bare gerne have din søvn i dagtimerne, hvis du arbejder om natten?

Din søvn er vigtig for dig, så oplever du nogle af førnævnte udfordringer, når du skal sove om natten, eller når du eventuelt skal have en tiltrængt middagslur, kan du med formstøbte sovepropper opnå en væsentligt dæmpet lyd fra de omgivelser, som du befinder dig i, og de lyde der er forstyrrende for dig og din søvn. På den måde kan du opnå en forbedret og mindre forstyrret nattesøvn og øge din livskvalitet med ørepropper mod snorken og andre forstyrrende lyde.

Sove med ørepropper

Du tænker måske, at det kan være forstyrrende for dig, og ikke mindst for dine ører, at sove med ørepropper, men du kan være ganske rolig på dette punkt. Sovepropperne er formstøbte til netop dig og dine ører, så de på den vis passer helt perfekt til dig. De er ligeledes fremstillet i et særdeles dejligt, blødt og behageligt materiale, så dine ørepropper til søvn ikke irriterer dine ører og falder ud, når du skal sove.

For mange mennesker kan det også være en ideel løsning at sove med disse formstøbte høreværn, når man bliver udsat for en masse støj i hverdagen.

Bestil tid til aftryk Kunne du tænke dig at få fat på et sæt formstøbte sovepropper til natten? Bestil en tid til at få taget aftryk af dine ører hos Dansk HøreCenter, så du kan få fat på et sæt og opnå en dejlig og uforstyrret søvn. Vi glæder os meget til at hjælpe dig, så du kan få din middagssøvn og/eller nattesøvn, som du fortjener. Bestil tid

Vil du vide mere om tilbehør til høreapparater?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Musikerhøreværn

Musikerhøreværn giver en optimal lydoplevelse og beskytter samtidig dine ører, så du kan nyde musikken til koncerter med god samvittighed.

Jagthøreværn

Er du jæger, eller går du på jagt i din fritid? Jagthøreværn er en god følgesvend, når du skal på jagt, da du også her udsættes for kraftig støj.

MC-ørepropper

Når du på motorcykel i din fritid kan formstøbte høreværn i form af MC ørepropper være til gavn, da de mindsker vindstøjen, når du suser afsted.