Formstøbte

Musikerhøreværn

Få formstøbte ørepropper til musik, hvis du er musikelsker, arbejder med musik og/eller gerne vil passe godt på din hørelse, når du for eksempel går til koncerter eller er på dit arbejde. Overordnet set findes der to forskellige typer af formstøbte ørepropper til musik alt afhængig af, hvilken funktion du har i forhold til musikken. Forskellen på disse typer er blot, hvor stor en dæmpning der er i forhold til den omkringliggende lyd.

Få formstøbte ørepropper til musik

Ved formstøbte forstås at ørepropperne passer nøjagtigt til dit øre, da du får taget aftryk af øret, så de kan støbes til netop din form. De sidder godt og er komfortable at have på og er samtidig diskrete.

Musikerhøreværn

Ørepropper til musikere er en god følgesvend, for hos dig som musiker er øret et meget vigtigt redskab, som man altid bør værne om. Hos Dansk HøreCenter kan du få formstøbte høreværn, som vi tilpasser til netop dig alt afhængig af, om du synger i et band eller et kor, er trommeslager eller noget helt andet. Du oplever stadig musikken og alle dens nuancer i dit øre, men forskellen er, at lyden blot er dæmpet. Samtidig passer du også godt på din hørelse.

Koncert ørepropper

Er du en ivrig koncertgænger eller måske musikunderviser? Så kan det også være en god idé at investere i et sæt ørepropper til koncert, som bliver formstøbt til netop dine ører. Du får stadig hele lydoplevelsen og alle nuancerne med samtidig med, at du passer godt på dine hørelse og reducerer risikoen for for eksempel tinnitus og en belastende hyletone efter endt koncertoplevelse.

Bestil tid til aftryk Kunne du tænke dig at få fat på et sæt formstøbte musikerhøreværn til koncerter og festivaler? Bestil en tid til at få taget aftryk af dine ører hos Dansk HøreCenter, så du kan få fat på et sæt og få en god koncertoplevelse samtidig med, at du passer på din hørelse. Bestil tid

Det var en fantastisk oplevelse rent lydmæssigt, og jeg kunne ikke høre nogen rungen dagen efter. Der var ikke den der dumme og irriterende osteklokke, som der plejer at være – nogle gange i op til flere dage efter koncerter. Jeg går ALDRIG til koncert uden mine nye høreværn igen, men der er desværre ikke mange, der kender til muligheden.

Jesper Antonsen

Læs Jespers historie

Vil du vide mere om tilbehør til høreapparater?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Jagthøreværn

Er du jæger, eller går du på jagt i din fritid? Jagthøreværn er en god følgesvend, når du skal på jagt, da du også her udsættes for kraftig støj.

MC-ørepropper

Når du på motorcykel i din fritid kan formstøbte høreværn i form af MC ørepropper være til gavn, da de mindsker vindstøjen, når du suser afsted.

Sovepropper

Sovepropper, som er formstøbte til dine ører, kan hjælpe dig til en bedre søvn. For mange mennesker kan det være en god løsning.