Formstøbte

Jagthøreværn

Som jæger har du brug for din høresans, når du er på jagt, for at kunne høre vildtet i skoven, og her kan jagthøreværn være en rigtig god følgesvend for dig. Formstøbte jagthøreværn er nemme og bekvemme at have med at gøre, og de fylder ikke meget. Jagtørepropper, der er formstøbte, har den funktion, at de ikke blot beskytter dig mod den høje lyd fra geværskud, men du kan samtidig høre vildtet, når du bevæger dig frem i terrænet. Derudover kan du også nemmere høre den støj, som du selv forårsager, når du bevæger dig frem. Det betyder altså, at det er lettere for dig at færdes i terrænet uden at skræmme dit bytte væk, da du bedre kan vurdere, hvor meget du forstyrrer vildtet i skoven.

Udover at beskytte dine ører mod kraftig støj, er formstøbte høreværn til jagt tilpasset netop dine ører, og de er blandt andet derfor behagelige at have på, så du bedre kan leve dig ind i din jagt og nyde den skønne natur og den friske luft i fulde drag. De formstøbte ørepropper til jagt er også fremstillet i et behageligt materiale, som samtidig også er af robust karakter – og at høreværn til jagt er formstøbte, betyder også, at de ikke er i vejen for dig, når du skyder.

Bestil tid til aftryk Vil du krydre din jagt med formstøbte høreværn og gøre din jagtoplevelse mere komfortabel? Bestil en tid til at få taget aftryk af dine ører hos Dansk HøreCenter. Vi glæder os meget til at hjælpe dig, så du kan nyde jagten og samtidig passe på din hørelse. Bestil tid

Vil du vide mere om tilbehør til høreapparater?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Musikerhøreværn

Musikerhøreværn giver en optimal lydoplevelse og beskytter samtidig dine ører, så du kan nyde musikken til koncerter med god samvittighed.

MC-ørepropper

Når du på motorcykel i din fritid kan formstøbte høreværn i form af MC ørepropper være til gavn, da de mindsker vindstøjen, når du suser afsted.

Sovepropper

Sovepropper, som er formstøbte til dine ører, kan hjælpe dig til en bedre søvn. For mange mennesker kan det være en god løsning.