Artikel

10 julegaveidéer til dig med høreapparat

Når den søde juletid nærmer sig, er det tid til at udveksle ønskesedler på kryds og tværs af familien. Her får du 10 idéer til julegaveønsker, der kan give dig med høreapparater endnu mere glæde af både dine apparater og din hørelse.


Vi har klaret ønskesedlen for dig: Her får du vores 10 bud på julegaveidéer, der giver dig med høreapparat endnu mere glæde af både dine apparater og din hørelse. 

Bare del siden her ved at klikke på Facebook-linket i bunden, når dine nærmeste spørger, hvad du ønsker dig i år - så kan du nemt dele ønskesedlen med din mand, kone, søn eller barnebarn. 

1 . Abonnement til lydbog- eller podcastplatform

Hvis dit høreapparat har streaming, og du er lidt af en læsehest eller flittig podcastlytter, så ønsk dig et abonnement til en lydbog- eller podcastplatform.

Så kan du lytte til bøger og spændende podcasts, mens du har hænderne fri til at handle ind, nusse i haven eller lave aftensmad. Der findes mange forskellige tjenester, for eksempel Mofibo, Saxo Premium, BookBeat og Podimo.

Psst ... Husk også, at Bibliotekernes eReolen tilbyder masser af e-bøger, som du kan låne ganske gratis.

Læs også: "Få fuld lyd på din julemåned - audiologistens bedste råd"

2. TV-link – se fjernsyn uden at slås om lydstyrken

Med et TV-link får du lyden fra fjernsynet direkte op i dine høreapparater.

På den måde kan du høre lyden ved din egen foretrukne lydstyrke, mens din ægtefælle eller andre familiemedlemmer kan justere lydstyrken, så den passer til dem og deres hørelse.

Selvom du har fjernsynets lyd i ørerne, kan du stadigvæk være med i samtalen om filmplottet over sofabordet - og trænger du til en kop te eller en stykke chokolade, kan du tage lyden med dig, mens du går i køkkenet. 

Ønsk dig et TV-link, som fås i vores webshop

3. Tørreboks - uundværlig til dit høreapparat

En elektronisk tørreboks er en rigtig god investering. Med en tørreboks forlænger du nemlig dine høreapparaters levetid og nedsætter risikoen for reparationer.

Tørreboksen har både et tørreprogram og et desinfektionsprogram, som fjerner 99,9 % af alle skadelige bakterier.

Dine høreapparater bliver rigtig glade for en tørreboks, som fås i vores webshop

4. Et personligt “høresmykke”

De fleste høreapparater er meget diskrete – men hvorfor egentlig?

Høretab er helt almindeligt og en naturlig del af livet - så hvorfor ikke bruge julen som en anledning til at udsmykke din lille “hørehjælper”?

Ønsk dig et smukt og personligt høresmykke, som kan fås i både sølv og guld – og endda laves i lige det design, du ønsker dig.

Se udvalget af dekorative høresmykker lige her.

Læs også: "7 julegaveidéer til folk med høretab"

5. Billetter til koncert, teater, film eller musical

Du kender sikkert sætningen “Film skal ses i biografen”, og det samme kan man sige om både koncerter, musicals og teaterstykker. Der er noget særligt over at opleve store lydoplevelser, som de var tiltænkt.

Så hvis du elsker musik, teater, film eller musicals eller en helt anden slags optræden - så ønsk dig billetter til lige den forestilling eller musikalske oplevelser, som du drømmer om.

Så får du en aften, hvor du virkelig udnytter den gode hørelse, som dine høreapparater har givet dig.

6. Vækkeur med lys/vibration

Hvis du har en kraftig hørenedsættelse, kan det være praktisk at have et vækkeur, der er særligt designet til mennesker med høretab.

De findes i forskellige varianter – fra et såkaldt vibratorvækkeur, hvor vibratordelen lægges under hovedpuden, til vækkeure, der vækker dig med lys eller lyd.

Læs også: "Sådan følger du med i julesnakken"

7. Rensesæt til dit høreapparat

Hvad enten du bruger bag-øret- eller i-øret-høreapparat, er det vigtigt, at du vedligeholder og renser dit høreapparat.

Regelmæssig rensning og vedligeholdelse af dit høreapparat er nemlig med til at forlænge både dit høreapparats ydeevne og levetid.

Find rensesæt til netop dit høreapparat i vores webshop lige her.

8. Abonnement til streaming- eller musiktjeneste

Med dit TV-link kan du streame film og tv-serier direkte i dine høreapparater, så hvorfor ikke ønske dig et abonnement til en streamingtjeneste?

Vinterhalvårets mørke og kulde er en perfekt anledning til at se en (eller flere) af de mange gode tv-serier, der findes. Der er et væld af streamingtjenester - se for eksempel Netflix eller HBO Max.

9. Regnjakke eller regnhat

En kvalitetsregnjakke med en god og stor hætte er en uundværlig følgesvend for enhver høreapparatbruger - i Danmark, i hvert fald.

Du kan også ønske dig en god regnhat, der dækker for ørerne og er lige til at have med i tasken. 
På den måde kan du passe godt på dine høreapparater året rundt.

10. Nyt høreapparat - til dig fra dig

Eller hvad med et helt nyt høreapparat som en gave til dig selv? Det er i hvert fald en gave, som du har glæde af alle årets 365 dage. Gå på opdagelse i vores store udvalg af høreapparater

Jeg vil gerne give mig selv en helt særlig julegave i år

- lad mig bestille en tid, så jeg kan prøve et nyt høreapparat.


Vil du vide mere?

God livskvalitet hænger sammen med god hørelse. Du kan gøre meget selv. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips, råd og spændende historier direkte i din indbakke. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet.


Kender du en, der også kunne have glæde af at læse denne artikel, så del endelig
knapperne til formålet finder du herunder:

Høreapparater kan forebygge demens

25 april 2024

Vil du også gerne undgå demens? Et stort studie fra Syddansk Universitet viser, at behandling af høretab med høreapparater kan nedsætte din risiko for at udvikle demens markant. 

Oplev en verden af lyd med Auracast

20 marts 2024

Det helt nye Beltone Serene er ikke bare det mindste genopladelige høreapparat på markedet - det er også et af verdens første høreapparater med Auracast; en ny teknologi, der gør fremtiden mere “hørevenlig”.  


Se mere