Artikel

7 julegaveidéer til folk med høretab

Det kan være svært at finde den perfekte julegave. Står du for at skulle købe julegave til én du kender med nedsat hørelse? Her får du en guide med inspiration til de gode pakker, som du kan lægge under træet til dig selv, eller én du holder af. Der er bud til både manden og kvinden, der har alt, men som lever med nedsat hørelse. Lad dig inspirere til en jul med masser af lyd og gode oplevelser.

 1. Vækkeur med lysalarm

  Den mildeste måde at vågne på er ved, at et behageligt lys bliver tændt. Det er jo nærmest som at se solen stå op i horisonten. Giv et vækkeur, der blidt tænder lyset. Er det ikke nok til at komme ud af sengen om morgenen, så kan du overveje et vækkeur, der vibrerer kraftigt. Du kan få vækkeure med lys i mange varianter, og du kan f.eks. købe et hos AVeksperten til en overkommelig pris.

 2. Formstøbte høreværn til jagt

  På jagt er det vigtigt med en god hørelse, så du kan høre vildtet bevæge sig i skoven. Som jæger er du dog særlig udsat i forhold til skader på hørelsen. Hvis du allerede har nedsat hørelse, så er det rigtig vigtigt at passe på ikke at skade den mere.

  En måde at forebygge høretab (beskytte hørelsen) er ved at bruge høreværn. Formstøbte høreværn er behagelige at have på, fordi de passer perfekt til dit øre, og så slutter de helt tæt og forhindrer dermed skade på ørerne. Små, formstøbte høreværn har også den fordel, at de ikke kommer i vejen, når du lægger riflen til kinden. Pas godt på hørelsen samtidig med at du får en bekvem og god jagtoplevelse. Læs mere om formstøbte høreværn her.

 3. Mofibo abonnement

  Giv et Mofibo abonnement, og lad modtageren få adgang til tusindvis af lydbøger. Med moderne høreapparater er det også muligt at få lyden direkte i apparaterne via Bluetooth, og det giver en fantastisk lytteoplevelse. Hvis man lytter til lydbøger eller musik med høretelefoner, så anbefaler vi, at man anvender støjreducerende høretelefoner for at skåne hørelsen mest muligt.

 4. Høreapparat

  Kender du én, der hører dårligt? Hvorfor ikke give ham/hende muligheden for at få testet hørelsen? Viser testen, at der er et behandlingskrævet høretab, kan man prøve høreapparater gratis og uforpligtende i 30 dage. Bestil tid hos dit lokale Dansk HøreCenter.

  Hvis du har interesse, kan du læse mere om priser på høreapparater. Høreapparater fås fra 149 kr./md hos Dansk HøreCenter. Prøv dem gratis i 30 dage i vante og trygge omgivelser.

 5. TV-Link til høreapparater

  Når man lever sammen med en person, der har nedsat hørelse, kan det være ret frustrerende, at der hele tiden bliver skruet op for lyden på fjernsynet. Med en TV-Link til høreapparater kan volumeknappen holdes i ro, og alle kan se TV ved en behagelig lydstyrke. Køb en TV-Link til høreapparater på Dansk HøreCenters webshop.

 6. Dørklokke med lyssignal

  Vil du være sikker på, at du bliver lukket ind, når du kommer på besøg? Giv en dørklokke som både giver lyd- og lyssignaler, når det ringer på døren. Der findes mange varianter af dørklokker - også nogle der sender signalet direkte til din smartphone. Få en simpel version fra Bauhus her.

 7. Øreringe til høreapparatbrugeren

  Kender du en kvinde med høreapparater, som også elsker smykker? Så kan du overveje at købe et smykke til høreapparater, som gør apparaterne helt unikke. Læs mere om den finske smykkedesigner, der har designet sit bud på smykker til høreapparater her.

  Du kan også finde smarte bud på øresmykker til høreapparatet her. Måske er det noget for én, du kender.

Dette er nogle bud på julegaveidéer til dig, eller én du kender, der lever med nedsat hørelse.

Hvis du gerne vil have mere inspiration til gaveidéer, så slå endelig et smut forbi vores webshop, hvor du også kan købe andet tilbehør til høreapparater.


Køb din julegave på vores webshop!

Glædelig jul!


Vil du vide mere?

God livskvalitet hænger sammen med god hørelse. Du kan gøre meget selv. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips, råd og spændende historier direkte i din indbakke. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet.


Kender du en, der også kunne have glæde af at læse denne artikel, så del endelig
knapperne til formålet finder du herunder:

Høreapparater kan forebygge demens

25 april 2024

Vil du også gerne undgå demens? Et stort studie fra Syddansk Universitet viser, at behandling af høretab med høreapparater kan nedsætte din risiko for at udvikle demens markant. 

Oplev en verden af lyd med Auracast

20 marts 2024

Det helt nye Beltone Serene er ikke bare det mindste genopladelige høreapparat på markedet - det er også et af verdens første høreapparater med Auracast; en ny teknologi, der gør fremtiden mere “hørevenlig”.  


Se mere