Ledige stillinger

Der er plads til dig hos Dansk HøreCenter, uanset om du er uddannet audiologiassistent, ønsker en uddannelse som audiologist eller er administrativ medarbejder.

Hos Dansk HøreCenter stræber vi efter glade og tilfredse kunder. Det kræver selvfølgelig, at vi har glade og tilfredse medarbejdere. Derfor sætter vi stort fokus på coaching og efteruddannelse, så alle vores medarbejdere altid er opdateret med den nyeste viden inden for hørreapparatsteknologi og føler sig rustet til hverdagens aktiviteter. Det skaber tryghed og glæde – og bidrager til en hverdag i balance.

Se alle vores ledige stillinger nedenfor. Vi modtager udelukkende ansøgninger via nedenstående links.

Du kan også søge uopfordret eller oprette en jobagent - se nedenfor.

Udtalelse:

Det er super godt, at Dansk HøreCenter vægter sociale arrangementer højt blandt kollegaer. Det betyder, at jeg ikke kun taler med mine kollegaer fra andre steder i landet over telefonen, men at jeg også møder dem face to face. Jeg synes, at vi bliver mødt som mennesker, og jeg har en bred vifte af mange søde kollegaer, som altid møder mig dér, hvor jeg er. Jeg kan varmt anbefale Dansk HøreCenter som arbejdsplads.

Mette Thomsen

Hør Mettes historie

Har du spørgsmål?

Dansk HøreCenter har hjulpet danskerne med deres hørelse i mere end 25 år.
Vi er stolte af at være et af danmarks største private hørecentre, og vi er glade for, at du interesserer dig for os. Hvis noget her på siden giver anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.