Audiologist

Mød Mette

Det betyder noget at kunne hjælpe andre

Mette har i mange år arbejdet som audiologist hos Dansk HøreCenter og det er det helt rigtige job hver eneste dag. For Mette betyder det meget, at hun kan hjælpe andre mennesker med at få hørelsen og livskvaliteten igen. Det kan hun blandt andet, fordi hun hos Dansk HøreCenter hele tiden bliver efteruddannet, så hun konstant er oplært i de nyeste teknologier og derigennem kan rådgive kunderne på bedste vis.

Jeg havde en dag en meget speciel oplevelse med en herre, der kom ind til os og var meget dårligt hørende. Han havde faktisk ikke haft høreapparater før, og jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg her kunne gøre en kæmpe forskel. Det var fantastisk at opleve, hvor glad han blev og kunne sænke skuldrene, og han var bare glad. Det var med et kæmpe kram, at han forlod mig den eftermiddag.
Mette

Mette anbefaler Dansk HøreCenter som arbejdsplads

Hør hende fortælle om jobbet som audiologist i denne video.

Dansk HøreCenter som arbejdsplads

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt team, hvor vi hylder mangfoldighed? Vi får løbende ledige stillinger i hele landet, både som audiologist og administrativt personale. 

Ansat hos Dansk HøreCenter

Ansat hos Dansk HøreCenter

Dansk HøreCenter har mere end 25 års erfaring på bagen og har afdelinger i hele landet. Som medarbejder hos Dansk HøreCenter får du en arbejdsplads, der sætter fokus på udvikling af dig.

Har du spørgsmål?

Dansk HøreCenter har hjulpet danskerne med deres hørelse i mere end 25 år.
Vi er stolte af at være et af danmarks største private hørecentre, og vi er glade for, at du interesserer dig for os. Hvis noget her på siden giver anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.