Kære kunde.
På grund af ferie kan der være ændrede åbningstider i dit lokale hørecenter, f.eks. for Åben Service.
Vi anbefaler derfor at du ringer til vores Kundecenter på 70 230 560 inden dit besøg - medmindre du har en aftale.
Vi glæder os til at hjælpe dig med din hørelse.

Karrieremuligheder

Der er plads til dig hos Dansk HøreCenter, uanset om du er nyuddannet eller erfaren audiologist eller audiologiassistent.

Hos Dansk HøreCenter ønsker vi at rådgive vores kunder på bedste vis og give den enkelte en fantastisk oplevelse, når han eller hun kommer i vores hørecentre, taler med os i telefonen eller er i kontakt med os via e-mail eller sociale medier. 

Mulighederne for at vælge en karrievej hos Dansk HøreCenter er mange. På denne side kan du læse mere om vores forskellige jobfunktioner og lære os lidt bedre at kende i forhold til, om Dansk HøreCenter kunne være din næste arbejdsplads.

Søg en stilling

Vi har løbende ledige stillinger fordelt over hele landet. Finder du ikke en stilling eller geografisk placering, der passer dig, er du altid velkommen til at søge uopfordret.

Udtalelse:

Det er super godt, at Dansk HøreCenter vægter sociale arrangementer højt blandt kollegaer. Det betyder, at jeg ikke kun taler med mine kollegaer fra andre steder i landet over telefonen, men at jeg også møder dem face to face. Jeg synes, at vi bliver mødt som mennesker, og jeg har en bred vifte af mange søde kollegaer, som altid møder mig dér, hvor jeg er. Jeg kan varmt anbefale Dansk HøreCenter som arbejdsplads.

Mette Thomsen

Hør Mettes historie

Har du spørgsmål?

Dansk HøreCenter har hjulpet danskerne med deres hørelse i mere end 25 år.
Vi er stolte af at være et af danmarks største private hørecentre, og vi er glade for, at du interesserer dig for os. Hvis noget her på siden giver anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.