Kære kunde.
På grund af ferie kan der være ændrede åbningstider i dit lokale hørecenter, f.eks. for Åben Service.
Vi anbefaler derfor at du ringer til vores Kundecenter på 70 230 560 inden dit besøg - medmindre du har en aftale.
Vi glæder os til at hjælpe dig med din hørelse.
Studerende

Studiejob hos Dansk HøreCenter

Har du brug for erhvervserfaring til dit cv og samtidig tjene lidt ekstra til studielivet?

Hvad kan du forvente som studentermedhjælp hos Dansk HøreCenter

I Dansk HøreCenters hovedkontor i Odense har vi ofte studentermedhjælpere ansat - både i ledelsesteamet, i IT-afdelingen, i marketingafdelingen og i vores callcenter, hvor vi booker tid til høreprøver i landets afdelinger. Vi tilbyder også jævnligt praktikpladser inden for forskellige studieretninger. 

Som studentermedhjælper hos Dansk HøreCneter får du en grundig oplæring, så du er godt klædt på til det arbejde, som du skal varetage. Du kommer hurtigt til at indgå som en vigtig brik i dagligdagen og får egne opgaver. Hos os er der ikke noget med "bare at lave kaffe". 

Studentermedhjælper i vores callcenter

I vores callcenter beskæftiger vi ca. 10 medabejdere, der alle er studerende. Som callcentermedarbejder taler du med mange forskellige mennesker. Det er derfor vigtigt, at du er glad for at tale med mennesker, sætter en ære i at yde en sublim kundeservice og arbejder struktureret.

Vi kan tilbyde dig:

  • en fleksibel vagtplanlægning tilpasset dit studie
  • erhvervserfaring, du kan bruge, når du er færdig med at studere
  • en stilling, hvor dit arbejde har stor betydning for hele forretningen
  • et sjovt og godt kollegialt miljø, hvor vi også mødes til teammøder, sommerudflugt, årligt DHC Forum og juleafslutning

Er du interesseret i en stilling i vores callcenter, som studentermedhjælp i en anden afdeling eller som praktikant, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Dansk HøreCenter som arbejdsplads

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt team, hvor vi hylder mangfoldighed? Vi får løbende ledige stillinger i hele landet. Kig her om der er nogle ledige stillinger i nærheden af dig.

Om Dansk HøreCenter

Om Dansk HøreCenter

Dansk HøreCenter har mere end 25 års erfaring og har afdelinger i hele landet. Som medarbejder hos Dansk HøreCenter får du en arbejdsplads, der sætter fokus på udvikling af dig.

Har du spørgsmål?

Dansk HøreCenter har hjulpet danskerne med deres hørelse i mere end 25 år.
Vi er stolte af at være et af danmarks største private hørecentre, og vi er glade for, at du interesserer dig for os. Hvis noget her på siden giver anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.