Kære kunde.
På grund af ferie kan der være ændrede åbningstider i dit lokale hørecenter, f.eks. for Åben Service.
Vi anbefaler derfor at du ringer til vores Kundecenter på 70 230 560 inden dit besøg - medmindre du har en aftale.
Vi glæder os til at hjælpe dig med din hørelse.
Vi hører sammen

Bliv en del af fællesskabet


Vi mennesker trives bedst, når vi er en del af fællesskabet. Når vi griner sammen, taler sammen og deler vores oplevelser med dem, vi holder af. 

Danmark er fuld af fællesskaber, som du kan blive en del af. Derfor får du her en masse inspiration til sociale aktiviteter og hyggelige oplevelser sammen med andre  - om så du er til vandreture eller vandgymnastik, krolf eller keramik.

Muligheder er der nok af, og her får du et udpluk - så undersøg også, hvad der findes i netop dit lokalområde.  

Livet er jo lidt sjovere, når vi hører sammen.

"Vi hører sammen"-sponsoratet 

I Dansk HøreCenter ønsker vi at hylde de mange fællesskaber, der findes i Danmark. Derfor uddeler Dansk HøreCenter ”Vi hører sammen"-sponsoratet på 2 x 5.000 kr. Sponsoratet uddeles til udvalgte klubber, hold og sammenslutninger, der skaber fællesskab og sociale aktiviteter for mennesker i deres bedste alder.  

Vil du vide mere om sponsoratet? læs mere lige her, og se hvornår næste ansøgningsrunde er.

Silkeborg Bordtennisvenner modtog "Vi hører sammen"-sponsoratet i efteråret 2022.
Silkeborg Bordtennisvenner modtog "Vi hører sammen"-sponsoratet i efteråret 2022.

Bliv inspireret - her kan du finde dit fællesskab

Boldspil

Boldspil

Mangler du en makker til et ugentligt slag tennis? Eller måske overvejer du at blive del af en bowlingklub? Og hvis du stadig ikke kan se en fodbold uden at sparke til den, så er det måske på tide at snøre fodboldstøvlerne og komme ud på græsset igen? 

Er du boldglad, er mulighederne for møde nye mennesker og have det sjovt (næsten) uendelige. 

Motion & velvære

Motion & velvære

Dans giver sved på panden og et smil på læben - og er en skøn måde at skabe nye bekendtskaber på. Det kan også være, at du vil dele din glæde for det kolde gys i havet og blive medlem af en vinterbaderklub? Eller hvad med at fordybe dig i yogaens verden med din bedste veninde på nabomåtten?

Her er ideer til aktivt samvær, der er godt for både krop og sind. 

Ud i naturen

Ud i naturen

Måske har du allerede vandret på både Caminoen og Camønoen og har lyst til at blive del af et nyt vandrefællesskab i dit lokalområde? Det kan også være, at du engang var en aktiv orienteringsløber og drømmer om at komme i gang igen? 

Hvis du elsker at komme ud og bevæge dig i naturen i godt selskab, kan du blive inspireret her. 

Klubber & håndværk

Klubber & håndværk

Er du bidt af en gal strikkepind, men savner nogle at strikke sammen med? Det kan også være, at du elsker et godt spil bridge? Eller måske har du et kreativt gen, der trænger til at blive inspireret sammen med ligesindede?

Her finder du ideer til hyggeligt og kreativt samvær. 

Koncerter, kor & foredrag

Koncerter, kor & foredrag

Historie, sundhed eller køkkenhave? Lige meget hvad du interesserer dig for, kan du helt sikkert finde et spændende foredrag om netop din interesse - og tag en god ven eller veninde med. Det kan også være, at du elsker musik? Så find en spændende koncert i dit område.

Her får du inspiration til at lære nyt og nyde en masse god musik. 

Prøv et høreapparat gratis i 30 dage Hos Dansk HøreCenter kan du prøve de nyeste høreapparater gratis og uforpligtende i 30 dage. På den måde får du mulighed for at finde lige netop det høreapparat, der passer perfekt til dig og din hverdag. Bestil en tid

Har du spørgsmål?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.