Audiologist trainee

Mød Martin

En uddannelse, der kan bruges til noget

Martin har valgt at tage en uddannelse som audiologist hos Dansk HøreCenter. Før han startede som trainee, havde han været i butiksbranchen i mere end 20 år og var drevet af at gøre kunder glade. Gennem uddannelsen som audiologist fik han chance for at leve den passion fuldt ud.

Trainees på Dansk Akademi for Audiologi er en blandet flok - også rent aldersmæssigt, så der er både nogen, som tager deres første uddannelse og nogen, som er i gang med at skifte spor. Og som audiologist trainee er Martin virkelig glad for kombinationen mellem skoleophold og arbejde i hørecenteret. På den måde får han hurtigt afprøvet dét, han lærer, i praksis. 

Noget af det, der er rigtig spændende ved uddannelsen, det er, at vi meget hurtigt bliver kastet ud i den virkelige verden og får ansvar for vores egne kunder og har ansvaret for at kunne hjælpe dem på vej til en bedre hørelse.
Martin

Martin fortæller om sine oplevelser hos Dansk HøreCenter

Hør Martin fortælle om sine oplevelser med traineeuddannelse i videoen her.

Dansk HøreCenter som arbejdsplads

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt team, hvor vi hylder mangfoldighed? Vi får løbende ledige stillinger i hele landet, både som audiologist og administrativt personale. 

Dansk Akademi for Audiologi

Dansk Akademi for Audiologi

Dansk Akademi for Audiologi er et privat akademi ejet af Dansk HøreCenter. Som trainee hos Dansk HøreCenter bliver du tilknyttet akademiet og får en uddannelse, der er kombineret af teori og praksis.

Ansat hos Dansk HøreCenter

Ansat hos Dansk HøreCenter

Dansk HøreCenter har mere end 25 års erfaring på bagen og har afdelinger i hele landet. Som medarbejder hos Dansk HøreCenter får du en arbejdsplads, der sætter fokus på udvikling af dig.

Har du spørgsmål?

Dansk HøreCenter har hjulpet danskerne med deres hørelse i mere end 25 år.
Vi er stolte af at være et af danmarks største private hørecentre, og vi er glade for, at du interesserer dig for os. Hvis noget her på siden giver anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.