I-øret høreapparat

I-øret høreapparat sidder inde i selve øret. Det passer godt til dig, der lider af et moderat høretab, og så er det nærmest usynligt.

Hvad er fordelen ved denne type?

  • Det bliver tilpasset til netop din øregang
  • Det er nærmest usynligt
  • Det er nemt at håndtere for dig, når du skal tage det af og på

Den måde, dit øre er formet på, har betydning for, om du kan bruge et i-øret høreapparat. Vi former nemlig apparaterne, så de passer perfekt til din øregang, men det er selvfølgelig også et spørgsmål om smag. Det er ikke alle, der bryder sig om at have noget inde i øret, og hvis det er tilfældet for dig, så læs mere om bag-øret høreapparater. Hvis du har en irriteret øregang, er dette heller ikke modellen for dig.

Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle høretab, hvor en i-øret model kan hjælpe dig. Derfor skal du altid i samarbejde med din audiologist finde den løsning, som passer til netop dig, dine behov og ønsker. Du kan læse mere om vores forskellige høreapparater her.

Hvordan fungerer et i-øret høreapparat?

Lyden i i-øret modellerne bliver sendt gennem en ganske tynd tråd til modtageren. Denne modtager, som skal opfange lyde fra omgivelserne, sidder inde i selve din øregang. Du skal ikke være nervøs for, at det falder ud, da høreapparatet består af en slags ’øreprop’, som er unikt formet til din øregang. Det betyder, at det bliver siddende, hvor det skal – nemlig i dit øre.

Klik på nedenstående links og læs om vores i-øret høreapparat.

Beltone Trust™

Beltone Legend™