Kære kunde.
På grund af ferie kan der være ændrede åbningstider i dit lokale hørecenter, f.eks. for Åben Service.
Vi anbefaler derfor at du ringer til vores Kundecenter på 70 230 560 inden dit besøg - medmindre du har en aftale.
Vi glæder os til at hjælpe dig med din hørelse.

Genopladelige høreapparater

Genopladelige høreapparater
Genopladelige høreapparater

Hvorfor vælge genopladelige høreapparater?

Når du skal vælge høreapparat, skal du overveje, om et genopladeligt høreapparat, eller om et apparat med batteri er den rigtige løsning for dig.

En forskel mellem de to typer er, at genopladelige høreapparater har indbygget batteri, som du oplader om aftenen, hvorimod du til den anden type løbende skal bestille og skifte batteri.

En høreløsning med genopladelige batterier er langt mere avancerede i dag, end de var, da de første gang kom på markedet for flere år siden. Dette skyldes bl.a., at de bedste anvender lithium-ion- eller sølv-zink-batterier og derfor fuldt ud kan konkurrere med apparater med engangsbatterier.

5 fordele ved høreapparater med genopladelige batterier

Høreapparater med genopladelige batterier er for dig, der lever en aktiv livsstil og dig, som ikke vil bekymre dig, om dine apparater løber tør for batteri i løbet af dagen. Føl dig tryg i løbet af dagen, når du ikke skal huske på at have ekstra batterier med i tasken. På den måde er du altid helt sikker på, at du får alle livets særlige øjeblikke med.

Hvis du har gigt i hænder og fingre, skal du være opmærksom på, at batteriskifte kan være en udfordring. Udover besværet med at skifte batteri, kan stive fingre gøre det vanskeligt at håndtere de små engangsbatterier. Her er genopladelige høreapparater klart at foretrække, for det kan ikke være nemmere og mere bekvemt for dig.

  1. Læg dine apparater til opladning natten over (ligesom du måske gør med din smartphone), og de er klar til brug næste dag

  2. Du skal ikke bekymre dig om, at dine høreapparater løber tør for batteri i løbet af dagen, så du kan trygt foretage dig lige præcis det, som du har lyst til

  3. Du skal ikke bestille og have besværet med at skifte batterier, så du kan bruge tiden på andre sjovere ting

  4. Du skal ikke altid have ekstra batterier med i tasken

  5. Det er bedre for miljøet med genopladelige høreapparater
Fordele ved genopladelige batterier
Fordele ved genopladelige batterier

Hvor længe holder genopladelige høreapparater på en opladning?

Genopladelige høreapparater købt hos Dansk HøreCenter giver dig stor fleksibilitet i hverdagen, da de holder meget længe på en opladning. Med de nyeste modeller gælder følgende:

  • 30 timers brug på en opladning
  • 25 timers brug med 100% streaming
  • 30 min opladning - herefter kan du anvende dem i 8 timer
  • 1 times opladning - herefter kan du anvende dem i 15 timer
Oplader og opladningsetui
Oplader og opladningsetui

Pas på dine høreapparater med opladningsetui

Udover at holde dine apparater med strøm, fungerer opladeren også som et etui til at opbevare og beskytte dem. Opladeren med apparaterne i er god at have med i tasken eller f.eks. på rejser og weekendture. Så ved du altid, hvor de er, når du ikke har dem på. Derudover kan nogle opladere også fungere som en power bank. Det er en slags mobil oplader, så du kan oplade dine apparater på farten, uden at du har behov for at finde en stikkontakt til opladeren. Her kan du få tre fulde opladninger af, inden opladeren igen skal kobles til strøm.

Overvejer du, om genopladelige høreapparater er noget for dig? Tag kontakt til vores kundecenter og hør om dine muligheder. Ring 70 230 560 alle hverdage kl 08.30-14.00.

Kundeudtalelse:

De genopladelige høreapparater gør, at jeg ikke skal tænke på, om der er strøm på, når jeg skal ud ad døren. Og så er det nemmere end at skulle skifte de små batterier.

Lise Knudsen

Læs Lises historie