Bluetooth høreapparater

Oplev frihed med Bluetooth høreapparater. Du får lyden fra f.eks. din smartphone direkte i ørerne. På den måde bruger du dine høreapparater som 'trådløse høretelefoner' og får en god lydoplevelse.

Få gavn af et høreapparat med Bluetooth

Et høreapparat med Bluetooth betyder, at du kan få lyden fra din telefon eller iPad direkte i dine høreapparater. På den måde sikrer du dig, at du klart og tydeligt kan høre den, du taler med i telefonen eller få hele historien med fra din yndlingslydbog. At streame lyd til dine høreapparater kræver en kompatibel smartphone eller iPhone, men ellers er det nemt at betjene.

Hvis dit høreapparat ikke er kompatibelt med din smartphone/iPhone, så har du også mulighed for med trådløst tilbehør at streame lyd via Bluetooth. På den måde opnår du en endnu bedre lydoplevelse.

Læs mere om dine muligheder med tilbehør her, eller ring på telefon 70 230 560 for at høre mere om dine muligheder.

Hvilke fordele får jeg ved et Bluetooth høreapparat?

Et Bluetooth høreapparat fra Dansk HøreCenter byder på mange fordele, og du kan få hjælp af en af vores audiologister til at finde netop det Bluetooth høreapparat, som passer godt til dig, din hverdag og dine ønsker og behov.

Audiologisten viser dig, hvordan du parrer høreapparatet med din iPhone eller anden smartphone, så du trygt kan håndtere apparaterne derhjemme.

  • Du får fantastiske muligheder for at streame lyd fra dine Bluetoothenheder. På den måde oplever du fleksibilitet og en øget komfort, når du får lyden fra din yndlingslydbog direkte i dine høreapparater. Ønsker du at koble dine høreapparater til computeren, anbefaler vi at benytte vores TV-link, da høreapparater ikke kan kobles direkte til computeren.

  • Du har mulighed for at kombinere dine høreapparater med diskret, trådløst tilbehør og apps, som alt sammen er nemt og bekvemt at betjene. Man kan sige, at dine høreapparater med Bluetooth fungerer som en slags ’høretelefoner’, når du f.eks. taler i telefon. Med disse muligheder opnår du en optimal lydoplevelse.

  • Udseendemæssigt syner et Bluetooth høreapparat ikke af meget. Bluetoothfunktionen gør det endnu mere diskret, for du behøver ikke at fumle med apparaterne, når du skal have justeret lydstyrken, eller når du vil tilpasse lyden til det miljø, du befinder dig i. Her skal du blot med et par enkelte klik på din smartphone foretage de ændringer, som du ønsker.

Hvad bør jeg overveje, inden jeg køber et høreapparat med Bluetooth?

Selvom der helt klart er flest fordele ved Bluetooth høreapparater, så er der selvfølgelig også ulemper, eller i hvert fald overvejelser du bør gøre dig, inden du vælger at investere i dem.

  • For at få det fulde udbytte af streaming til dine høreapparater kræver det, at du har lyst til at lære at bruge det. Selvom det er nemt, så kræver det, at du første gang sætter lidt tid af til at få parret dit høreapparatet med din iPhone første gang. Hvis du har lidt teknisk flair, kan du sagtens selv sætte det op. Ellers spørg din audiologist eller kontakt vores kundecenter, så hjælper de dig gerne.

  • Hvis din telefon eller iPad skal opdateres, kan du opleve, at du skal forbinde enhederne igen.

  • Overvejer du at købe ny telefon, kan du med fordel kontakte os for at høre, hvilke modeller dit høreapparat kan streame til.

  • Batteriet i et Bluetooth høreapparat bliver hurtigere afladt, hvis du streamer meget. Derfor kan det være en fordel at vælge en genopladelig model, så du blot skal sørge for at oplade apparaterne hen over natten.

Hvad er prisen på et Bluetooth høreapparat?

Inden du bestiller tid til en høretest, er det en fordel at tænke over, hvordan dit høreapparat skal hjælpe dig med at få mere glæde i hverdagen. Hvis du tænker, at en hverdag med tydelige og klare telefonsamtaler og mulighed for at høre lydbog med dine høreapparater som høretelefoner er noget for dig, så klik her for at se, hvilke apparater, der har funktionen.

Kundeudtalelse:

Det er dejligt at telefonen, som jeg ikke altid lige hørte, går direkte ind i mit øre. Og når jeg kører bil, så skal jeg bare trykke på knappen, så har jeg håndfri telefon.

Lise Knudsen

Læs Lises historie