Beltone Legend™- høreapparatet direkte til din iPhone®

 høreapparat iphone

Beltone Legend™ er høreapparatet, der kan modtage lyd direkte fra din iPhone® iPad® og iPod®. Lyden kommer direkte fra din iPhone® til dit høreapparat – uden brug af andre enheder. Du kan trådløst modtage telefonopkald, musik, film og meget mere direkte i dine høreapparater.

Du kan betjene dine høreapparater fra din iPhone®, iPad® eller iPod Touch® og trådløst modtage telefonopkald, høre musik og film og meget mere, direkte i dine høreapparater.

Beltone Legend™ er dine trådløse hovedtelefoner.

I en hver unik lyttesituation tilpasser Beltone Legend™ sig til dine behov. Funktionen Personal Sound ID™ sørger for, at du får en perfekt lydkvalitet og taleforståelse.

Høreapparatet udmærker sig ved at være et af de mest fleksible på markedet. Du kan få det i meget små modeller, der er så godt som usynlige. Det gælder både modellen, der sidder i øret og modellen der sidder bag ved øret.

Vælg din egen farve og model

Du kan ligeledes få høreapparatet i forskellige farver, så du kan få den farve og model, der matcher din smag. Høreapparatet er selvfølgelig kompatibelt med det trådløse tilbehør, hvis du ikke har en iPhone®, iPad® eller iPod®.

Beltone Legend er det mest komplette og avancerede høreapparat produktsortiment, du finder på markedet. Med det bredeste udvalg af muligheder og den mest avancerede teknologi, er der en Beltone Legend model til hver smag og hver livsstil. Kontakt os og vi hjælper dig med at finde dit perfekte match.

Personligt, unikt og høj kvalitet

Beltone Legend™ vil kort og godt være det perfekte match, når dit høreapparat skal være personligt, unikt og ikke mindst af høj kvalitet.

Se mere om Beltone Legend™ i videoerne nedenfor eller læs mere her.