Beltone brand

Oplev et brand med mange års erfaring med høreapparater og høj kvalitet. Få øget livskvalitet og tryghed i din hverdag.

Du fortjener at høre godt med Beltone høreapparater. Livet er lidt sjovere, når vi hører sammen

Hos Dansk HøreCenter kan du få Beltone høreapparater, som passer til netop dig, dine ønsker og behov. Beltone høreapparater produceres af den danske virksomhed GN Store Nord, og GN har under Beltone brandet i mere end 70 år givet øget livskvalitet og skabt glæde hos folk, der lever et liv med nedsat hørelse. Som høreapparatbruger kan du trygt vælge netop det Beltone høreapparat, som passer til dig og din hverdag.

Beltone har mange års erfaring med udvikling af høreapparater af høj kvalitet og inddrager høreapparatbrugere i udviklingen af høreapparater for altid at kunne tilbyde det bedste og netop det, som du har brug for i et høreapparat. Du kan fx vælge mellem produkterne Beltone Imagine, og Beltone Amaze, som giver dig helt unikke muligheder for at høre godt og få øget livskvalitet ind i din hverdag.

Oprindeligt er brandet opstået, fordi en fyr ved navn Sam Posen ønskede at hjælpe en af sine gode venner med hørelsen, og i den forbindelse skabte han et høreapparat til sin ven. Grundprincippet i alle Beltones produkter er, at alle fortjener at høre godt, så du kan få bedste ud af livet. Netop dette lægger til grund for vores høreapparater og den succes, som produkterne har haft og har såvel i Danmark som i resten af verden.

 

Få stor glæde af en prisbelønnet teknologi

Brandet er et internationalt anerkendt brand og glæder hver eneste dag mange mennesker forskellige steder i verden med god hørelse og øget livskvalitet. Teknologien i de små, moderne Beltone høreapparater er helt i top, og produkterne har vundet mange forskellige priser i tidens løb, og det er vi meget stolte over.

Senest har det nyeste høreapparat, Beltone Imagine vundet guld ved Stevie Awards i 2020. Med høreapparatet oplever du en så naturlig hørelse, som det overhovedet er muligt. Produktet er udstyret med en ekstra mikrofon, som sidder lige dér, hvor du uden en hørenedsættelse normalt ville opfange lydsignaler. Det betyder, at din hørelse nu bliver fuldstændig skræddersyet til dig, og det er altså noget helt særligt. Med lidt guld og stjernestøv fortsætter brandet på rejsen for at gøre en forskel for dig, der lever med et høretab.

Beltone Imgaine

Beltone Imgaine

Det nyeste og mest banebrydende høreapparat - og det nærmeste du kommer på en hørelse, som den er tiltænkt fra naturens side.

Beltone Amaze

Beltone Amaze

Det genopladelige høreapparat med fantastisk lydoplevelse og tæt sammenkobling med din smartphone.

Beltone tilbehør - få gavn af apps til din høreløsning

Med Beltone produkter har du mulighed for at få endnu mere ud af din høreløsning. Du kan fx styre høreapparaterne via apps som Beltone App og Beltone Hearmax. Læs mere her om dine muligheder her. Synes du også at livet er lidt sjovere, når vi hører sammen? Så ring og bestil tid i dit lokale hørecenter, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til dine behov. Ring alle hverdage på telefon 70 230 560 i tidsrummet kl. 8.30-14.00.

 

Kundeudtalelse:

Apparaterne er fantastiske, og de sidder godt og diskret. De er nemme at håndtere, og jeg taler af erfaring. Jeg kan varmt anbefale dem til andre.

Johnny Winter

Læs Johnnys historie

Bestil en gratis høretest - det tager kun 1 minut

Viser det sig, at du har nedsat hørelse, kan du prøve et høreapparat gratis og uforpligtende i 30 dage.

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest