Pressemeddelelse

Dansk HøreCenter indgår nyt samarbejde med Ældre Sagen – til glæde for over 935.000 danskere

Ældre Sagens medlemmer får nu både rigtig gode rabatter og en eksklusiv Tryghedsaftale, når de investerer i deres hørelse og køber et høreapparat i Dansk HøreCenter. 

Nu er der rigtig gode nyheder til de over 935.000 danskere, der er medlem af Ældre Sagen.

Den 1. april 2023 træder Dansk HøreCenter og Ældre Sagens nye samarbejde nemlig i kraft, og det betyder, at du som medlem af Ældre Sagen kan blive rigtig godt hørende til en rigtig god pris.

Du får også en eksklusiv, udvidet Tryghedsaftale med i købet, så du aldrig skal bekymre dig om din hørelse.

Så hvis du er medlem af Ældre Sagen og har et høretab, kan du nu gøre brug af en unik vifte af medlemsfordele, når du køber dit nye høreapparat i Dansk HøreCenter.

Dine fordele som medlem af Ældre Sagen:

  • 12% rabat på egenbetalingen ved køb af nyt høreapparat

  • 15% rabat på ALT tilbehør til høreapparater - for eksempel det uundværlige TV-link

  • En GRATIS eksklusiv, udvidet Tryghedsaftale - så du kan være tryg, hvis uheldet er ude, og du for eksempel mister et høreapparat.

Med Ældre Sagen og Dansk HøreCenters nye samarbejde får du en samlet høreløsning, så du aldrig skal bekymre dig om hverken din hørelse eller dine høreapparater. I stedet kan du blot nyde livet fuldt ud - med fuld lyd på.

Vi følger dig hele vejen

Som kunde i Dansk HøreCenter får du personlig og professionel rådgivning fra hørespecialister, der lytter til dig og dine ønsker. Du får en skræddersyet høreløsning, der giver dig det optimale ud af livet.

Vi tilbyder altid en gratis høretest - og viser det sig, at du har et høretab, kan du gratis og uforpligtende låne et høreapparat med hjem i 30 dage.

Du kan vælge frit blandt et stort udvalg af danske GN’s topmoderne Beltone-høreapparater med den nyeste teknologi og den bedste lydoplevelse.

Livet er jo lidt sjovere, når vi hører sammen.

Læs mere om det nye samarbejde mellem Dansk HøreCenter og Ældre Sagen

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og kampagner. 


Vil du vide mere?

God livskvalitet hænger sammen med god hørelse. Du kan gøre meget selv. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips, råd og spændende historier direkte i din indbakke. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet.


Kender du en, der også kunne have glæde af at læse denne artikel, så del endelig
knapperne til formålet finder du herunder:

Oplev en verden af lyd med Auracast

20 marts 2024

Det helt nye Beltone Serene er ikke bare det mindste genopladelige høreapparat på markedet - det er også et af verdens første høreapparater med Auracast; en ny teknologi, der gør fremtiden mere “hørevenlig”.  


Se mere